4.5
(28)

Yoga på høyfjellet

av Nakenprat

Toget snirklet seg bortover vidda og Pias øyne hvilte på landskapet utenfor vinduet. Høsten nærmet seg og fargene ute var brunrøde, med innslag av gult og skarpere rødt. Vannet som fulgte toglinjen var speilblankt og reflekterte fargene fra naturen. Hun satt tilbakelent i togsetet og kjente at pusten var rolig. Høyfjellet ga henne en ro på innsiden som hun ikke fant i storbyen. Hun kjente på en takknemlighet over at toget på få timer tok henne bort fra storbyen og opp i stillheten og freden. Det var det siste året hun hadde lagt merke til hvor godt dette var for henne, og det var Trude, yogainstruktøren hennes, hadde lært henne å legge merke til pusten. Time etter time hadde de sammen øvd på å puste og å være til stede i øyeblikket. Bare fokusere på her og nå. Trude pleide å stille seg bak henne og legge hånda si lett over nedre del av magen til Pia og med en hviskende stemme instruere henne i å puste sammen med henne.

Pia kjente et lite sug i magen i det hun tenkte på det, og ikke minst av å tenke på hennes impulsive handling etter forrige yogatime. Hun og Trude hadde tatt følge ut av rommet, og Pia hadde litt stille sagt: «Takk for en nydelig time. Det er akkurat som freden jeg kjenner på høyfjellet.» «Høyfjellet! Der er det lenge siden jeg har vært. Men ja, du har nok helt rett i at fjellet kan finne stillheten inne i oss selv.» Trude sukket i det hun sa det. «Jeg har en liten hytte på Haugastøl. Veldig enkel standard med utedo altså, jeg skal opp i helga, vil du være med?» Pia kjente hun rødmet da hun hadde sagt det og trakk pusten dypt og så ned. «Mener du det?» Trudes entusiasme overrasket Pia, og hun så opp og møtte blikket hennes før hun nikket. «Jeg drar tidlig fredag morgen også pleier jeg å reise hjem igjen med nattoget natt til mandag.» Trude rynket et bryn: «Jeg må på jobb fredag, men kan jeg komme med kveldstoget?» Pia nikket, og tenkte at det ville være godt med de timene alene til å gjøre klart. «Bare send en melding når du vet når du kommer, så skal jeg møte deg på stasjonen.» Pia smilte til henne og vinket da de gikk fra hverandre: «Sees på fredag da!»

Pia tok et dypt drag av den friske fjellufta da hun hadde gått av toget på Haugastøl. Den lille togstasjonen bar preg av å ligge værhardt til. Sekken hennes var tyngre enn den pleide å være og hun angret et øyeblikk på at hun ikke hadde bestilt skyss opp til hytta. Hun gikk sakte oppover grusveien, mens hun tenkte på det hun hadde med i sekken og besøket som skulle komme. Smilet på leppene var blandet med en liten uro følelse i magen. Hun var spent. I sekken hadde hun tatt med stearinlys, to flasker vin, to gode oster fra kolonialen i sentrum, og to ferdigkjøpte gryter til middag, rent sengetøy og en god massasjekrem.

Fremme på hytta tente hun opp i ovnen og satte over en kjele med vann. Hun trengte kaffe. Masse kaffe. Ovnen spraket idet hun åpnet den og la mer ved inni. Deretter tok hun kjelen med seg ut på steintrappen. Hun lente seg inntil døra og nøt lukten fra kokekaffen mens hun så utover vannet og viddene som fortsatte bak det. De grå-grønne fjellene speilet seg i det mørke vannet og hun ble igjen bevist pusten, som nå var blitt rolig og dyp. Hun la en hånd på nedre del av magen og kjente hvordan den fulgte pusten og bevegde seg inn og ut. Rødmen steg i ansiktet da hun tenkte på Trude som snart kom og hvorfor hun alltid gikk på hennes yoga-timer. Hun håpte de kunne gjøre yoga sammen her på hytten.

Klokken 19 rullet det røde toget inn på stasjonen og Pia vinket og gikk mot Trude da hun fikk øye på henne. De tok bagasjen hennes imellom seg, og gikk stille oppover mot hytta. Bakkene gjorde dem andpustne og Pia la merke til at de pustet ut samtidig, som om det var blitt en rytme de bevegde seg i. De ble stående stille utenfor hytta og hun merket at Trude lot blikket gli mens hånden lå på nedre del av magen. «Bedre enn yoga dette», hun smilte. «Takk for at jeg fikk lov å komme!» Pia kikket på henne og smilte tilbake. «Det var kjekt du hadde lyst å komme. Kanskje vi kan ha litt yoga her oppe og?» «Klart! Yoga passer alle plasser og der må jo være perfekt!» Hun pekte på den lille steinplattingen som var nedenfor trappa. Pia nikket, hun hadde tenkt det samme.

Noen timer etter sto de der og så på himmelen som spraket i rosa- og blå-toner idet sola var på vei ned. Trude sto bak Pia og hadde lagt hånden langt nede på magen hennes. Hun kunne kjenne de fyldige brystene snisse ryggen hennes mens hun hvisket pust inn, og uuuut. Inn…. og ut…. Brystene snisset henne ikke lenger men lå klemt inntil ryggen hennes mens hånda som lå på magen hadde bevegd seg nedover og lå over skambenet. Bekkenet til Trude lå tett inntil rumpa hennes og Trudes myke ansikt kvilte i nakken og hele henne bevegde seg i takt med henne da de pusten «Innnnnn og uuuuuut.»

De sto slik lenge, til den kalde kveldslufta gjorde at de måtte trekke seg inn i hytta. Pia la mer ved inn i ovnen og sammen sto de der og varmet seg før de krøp under teppene i dagsenga, som var ei over hundre år gammel skyvseng. Den var sofa om dagen og seng om natten. «Jeg har bare en seng, men vi kan trekke den ut litt så den blir større. Går det bra for deg at vi deler?» Pia kikket på Trude og oppdaget et fornøyd blikk. «Selvfølgelig. Og jeg har egentlig lyst å legge meg.» Trude begynte å kle av seg idet hun sa det, og kikket på Pia; «Jeg pleier å sove naken, er det greit for deg?» Pia stivnet litt til før hun nikket og mekanisk begynte å kle av seg. Hun beholdt en singlet og trusen. Da de lå under dyna kjente hun en hånd som strøk over magen hennes. «Hva liker du best med yoga?» Trudes stemme var ertende og Pias hjerte hoppet idet hun svarte: «Når du tar på meg.» Det rykket til i Trude idet hun sa det, og hånda som strøk over magen fortsatte oppover mot puppene. «Liker du dette og?» Hun lot hånden gli under singleten Pia hadde på seg og strøk lekent over Pias brystvorter som var blitt harde og struttende. Pia nikket og stønnet.

«Jeg har alltid lurt på om du egentlig hadde lyst på mer.» Trude kysset henne lekent på halsen og løftet singleten opp og lot så munnen omfavne de struttende knoppene. Pia stønnet og trykket kjønnet sitt mot Trude under dyna. «Var det et ja?» Trude så granskende på henne og da Pia nikket, lot hun hendene forsiktig massere brystene før henda gled nedover kroppen til Pia, helt ned til trusekanten og lekte seg helt i toppen på den. Trude la seg seg forsiktig oppå Pia og lot den nakne huden gli mot Pia. Hun nøt å kjenne den nakne huden til Trude mot sin, men irriterte seg over at hun fortsatt hadde trusen på og prøvde å lirke den av. Trude kikket på henne og lo; «har du det travelt? Vent litt.» Hun satte seg opp i senga med bena i kors og ene hånda på magen.

«Vi kan begynne med litt nakenyoga. Kle av deg og sett deg slik i andre enden av sengen, så skal vi kjenne på pusten.» Pia trodde ikke sine egne øyne, på noen minutter var hun blitt sprengkåt, og det så ut til å være gjengjeldt, og her skulle hun kle av seg og sitte og ikke røre. Hun sukket mens hun røsket klærne av, og brukte all sin viljestyrke til å plassere kroppen sin i andre enden av sengen istedetfor å sette seg naken på fanget og de fyldige lårene til Trude. Trude lot den ene hånda gli over puppene og ned til magen til hun kvilte den på innsiden av sitt eget lår. Den andre hånden hvilte fortsatt på magen. «Er du klar? Du skjønner – magi kan bli enda mer magisk. Har du sett stjernehimmelen ute?» Pia strakte seg for å se ut det lille vinduet og over vannet var den mørke himmelen dekket av stjerner. «Legg hånden på magen, og tenk at denne kvelden er magiens kveld.» Pia prøvde å konsentrere seg om pusten, som var rask og overflatisk av kåthet. Hun lukket øynene for å prøve å distansere seg fra Trude og kroppen hennes som frodig bølget seg i enden av sengen hennes. «Nå puster vi innnnn og så utttt…»

De pustet sammen noen ganger, til Trude endret posisjon og Pia kjente hun tok henda hennes i sine. De fortsatte å puste sammen og Pia kjente strømmen av luft gå helt ned i fitta når hun pustet ut. Hun rødmet da hun kjente den intense prikkingen og ønsket om å berøre seg selv der nede. Idet hun åpnet øynene så hun Trude så sultent på henne og hun så for seg at hun var løvemat og at Trude, var løven som kom til å kaste seg over henne. De holdt hverandre fortsatt i hendene og hun kjente Trude nesten klamret seg fast til hendene hennes og hun gjettet at hun også kjempet med selvkontrollen. «Har du noen gang pustet deg til orgasme?» Pia hevet øyenbrynet av spørsmålet til Trude og ristet sakte på hodet mens hun ikke kunne la være å spørre: «Har du?» Trude nikket og smilte. «Det er de sykeste orgasmene. Som å ha sex med din indre gudinne. Pia tenkte at det der måtte være noe litt sprø yoga-greier, og at hun mye heller ville ha sex med Trude enn sin indre gudinne. «Snu deg.» Trude tok igjen kontrollen og Pia snudde seg og ble sittende med ryggen mot Trude og øynene mot det største vinduet hvor stjernehimmelen bredte seg utover så langt det var mulig å se. Hun kjente Trudes nakne bryst snisse ryggen hennes og viste hun satt rett bak henne. Hendene hennes hvilte på Pias hofter og suget i Pias mage og ned i kjønnet gjorde at Pia bet seg i leppa og holdt pusten.

Trudes hender flyttet seg til nedre del av magen og hun hvisket i øret hennes: «Nå må du ikke glemme å puste…. inn og så slipp….» Sammen pustet de og så på stjernene til det ble automatisert som en transe eller en drømmeverden. Kroppene var avslappet og det var ikke lengre en grense mellom dem, men de fløt sammen som en organisme som sammen pustet oksygen inn og ut. «Nå kommer hun!» hvisket Trude og Pia kjente kroppen til Trude stivne til bak henne og hun kjente kjønnet presse seg mot rumpa hennes igjen og igjen og igjen. Trudes pust kom ut i en dyp, dyp tone og rykningene i kroppen hennes fortalte Pia at det hadde gått for henne, og hun kjente Trudes kropp synke sammen bak henne. Hun snudde seg for å iakta Trudes nakne kropp og hun nøt de fyldige formene hennes og drømte om å ta tak i puppene hennes og at de skulle fylle hendene hennes. Trude åpnet øynene og Pia så overrasket at begjæret hun hadde sett i sted, i høyeste grad fortsatt var der.

«Det var gudinnen, hvisket hun. Nå er jeg klar for deg. Er du klar?» Pia nikket forsiktig, for akkurat nå var en runde med Trude det eneste hun kunne tenke på, samtidig som Trudes mørke blikk skremte henne litt. Hun kunne ikke huske å ha sett et så kraftig begjær hos et annet menneske før. Trude la hendene rundt ansiktet til Pia og sukket dypt, med et smerteuttrykk i lyden. «Vet du hvor lenge jeg har lengtet etter å gjøre dette med deg?» Hun dro Pia mot seg og kysset henne med dyvåte lepper og lot tungen åpne munnen helt og begjærlig kysset henne lenge. Pia ga seg over til Trude og smaken av henne. Trudes hender gled nedover kroppen til Pia mens tungen fortsatt utforsket munnen hennes. Hun dyttet Pia ned i puttene og la seg oppå Pia og lot de nakne kroppene gli mot hverandre mens hun fortsatt kysset Pia dypt og vått. Omsider slapp hun taket med munnen og begynte å kysse seg nedover halsen og videre nedover kroppen. Brystvortene til Pia struttet, men Trude rørte dem ikke men kysset seg pirrende rundt dem til Pias kjønn dunket hardt. Hun fortsatte å kysse seg nedover til hun kom til nedre del av magen, hun kikket på Pia og sa med det glimt i øyet «tror ikke pusten din er helt regelmessig i øyeblikket frøken», tror du strammer magemusklene dine betydelig.

Pia presset kjønnet oppover mot Trude og Trude blåste pirrende på de hårene hun hadde latt være igjen der nede og plantet et lite kyss på klitten. Hun fanget blikket til Pia og stirret intenst og dypt inn i øynene hennes, før hun tok et godt tak rundt lårene og rumpa til Pia og lot munnen omfavne kjønnet hennes. Pia skrek til og presset seg mot henne og hun kjente tunga til Trude rutinert sirklet rundt klitten og Pia kjente at det snart ville gå for henne etter denne langpinete leken. Tungen til Trude bevegde seg langs klitorisskaftet og leppene lekte med de indre kjønnsleppene. Når tungen igjen bevegde seg hurtig rundt klitten til Pia så måtte hun gi seg over og en elv av pirrende følelser fløt gjennom Pia og idet den skyllet over kjønnet hennes eksploderte det i en orgasme som dunket igjennom henne fra dypt inni henne og ut i kjønnet. Trude holdt henne fast mot seg til orgasmen ebbet ut og Pia kjente hun slikket i seg væskene rundt kjønnet hennes før hun slapp henne og krøp opp og la seg ved siden av henne. «Du smaker nydelig!» Trude slikket seg rundt munnen idet hun sa det. «Og du spruter!» Pia hevet et øyebryn da hun så hvor fuktig Trude var i fjeset og begynte å le. «Oi! Det der er ikke vanlig.» sa hun stille. Trude smilte til henne og kysset henne så hun kjente saltsmaken fra sine egne væsker. «Meg og deg, tror ikke det er helt vanlig. Det er en grunn til at jeg tålmodig har ventet på deg. Vi er noe mer. Noe magisk. Eksplosivt. Gudommelig.»

Trude lukket øynene og la seg tilbake i sengen. «Du skulle visst hvorfor jeg er blitt så god til å puste meg til orgasmer.» Pia kikket nysgjerrig på henne: «Jaha, hvorfor?» «Skjønner du det ikke? Skjønner du hvorfor vi bruker så mye av yogatreningen til å puste?» Pia ristet sakte på hodet. «Skjønner du hvorfor jeg står tett inntil deg og puster med deg?» Pia ble stille og bare stirret på Trude. Trude tok hendene hennes og la de på de fyldige brystene sine. «Stemmer det at du har lyst å ta på disse? Og at du på trening lener deg litt mot meg for å kjenne dem snisse mot ryggen din? Og at treningsblusen din har fått tynnere stoff det siste halve året. Og at du ikke klarer å ta øynene fra brystene mine når de knopper seg og synes gjennom yogatrøya mi?» Pia kikket på henne litt flau, men nikket. «Og vet du grunnen til at brystvortene mine strutter på trening?» Pia ristet på hodet mens hun sakte strøk over brystvortene på puppene hun hadde fått i hendene. «Det er fordi jeg er så vanvittig tiltrukket av deg. Men har jeg rett i at du også liker meg? Har du lyst på meg?» Pia nikket hardt – og Trude la seg bakover og smilte «værsågod, forsyn deg – jeg tror jeg er ment for deg.» Wow! Pia lot hånda gli nedover kroppen til Trude.

Egentlig ville hun ikke noe annet enn å kaste seg over kjønnet hennes med munn og fingre. Hun tok en brystvorte i munnen og Trude stønnet høyt idet hun sugde på den samtidig som hun lot fingrene undersøke det andre brystet hun hadde i hånden. Myke og deilige pupper som fylte hånda hennes og brystvorter som struttet stolte og harde. Utålmodig utforsket hun puppene, før hun slapp dem, for hun klarte ikke å vente lengre. Hun måtte vite hvordan hun smakte, hun lengtet etter lukten og smaken av kvinnekjønn. Trudes kjønn. Som et sultent dyr tok hun bestemt tak i lårene til Trude og dro de fra hverandre og la seg mellom dem. Dusken til Trude kilte henne i nesa og hun nøt de brunlige kjønnsleppenes linjer og hvordan de omsluttet kjønnet. Hun lot fingrene stryke lett over dem før hun brettet kjønnsleppene tilside, lot den svulmende åpningen fukte fingrene og lot de gli rolig over kjønnet før hun omsluttet det med munnen.

Tungen slikket i seg smaken av Trude og hun nøt smaken og lukten av fitte. Hun bevegde den nedenfra åpningen og opp mot klitten og gjentok bevegelsen da hun så at Trude nøt berøringen. Frimodig lot hun tungen leke med klitten samtidig som hun lot en finger forsiktig gli inn i åpningen til Trude. Følelsen av å være inni Trude samtidig som hun slikket i seg væskene hennes og smakte henne og luktet kjønnet hennes var berusende og Pia stønnet av velbehag og la merke til at de pustet hurtig begge to, og nesten i takt. Hun justerte pusten sin til å følge Trudes pust og kjente igjen følelsen av å bli ett med et annet menneske at de hørte sammen. Hun hørte at Trude nærmet seg klimaks, samtidig som hun kjente at hennes eget kjønn skrek etter berøring. Hun slapp taket i Trude og satte seg i saks oppå henne, med kjønnet inntil Trudes kjønn slik at de to våte fittene traff hverandre mens de begge intenst jokket seg mot hverandre. Pias pust fulgte nå Trudes hurtige pust og rytmen gjorde at hun følte de smeltet sammen og så kjente hun at orgasmen kom pumpene gjennom henne og hun kjørte seg mot Trude som hardt hadde tatt tak i hoftene hennes og fortsatte å hardt gni seg mot henne til det gikk for henne også.

De ble liggende ved siden av hverandre, hud mot hud og den hurtige pusten de begge hadde hatt roet seg og de ble liggende å puste langsomt sammen, i takt, lykkelige for å ha oppdaget hverandres lidenskap. De sovnet slik, og da Pia våknet da sola sto opp lå hun sammenfiltret med Trude. Hun dro dynen tettere rundt dem, da fjellet var kaldt og hytta ble ikke varm før hun fikk fyrt i ovnen. Hun kjente varmen fra Trude og smilte da hun tenkte på at de virkelig hadde trengt en dusj etter gårsdagen, men dusj hadde de ikke på denne enkle hytta.

Hun lirket seg løs fra Trude og tok morgenkåpen rundt seg og satte seg på kne foran ovnen for å legge i ved og tenne på. Da den knitret og de store kubbene begynte å ta fyr, fylte hun kaffekjelen med vann og satte den oppå ovnen. Hun viste det ville ta tid før den kokte og krøp naken under dyna igjen. Trude snudde seg mot henne og la en arm rundt henne. Armen gled nedover ryggen hennes og da hun kom til den nakne rumpa åpnet hun øynene og lettet på dyna, som for å se at det var virkelig at det lå et annet menneske der. Hun gliste og sukket lettet. «Jeg trodde jeg bare hadde drømt, også er du her.» Hun trakk Pia inntil seg og de nakne kroppene nøt hverandres nærvær og de kysset. Først ømt og forsiktig, men så sultnere og hun kunne skimte det kåte dyret i øynene til Trude igjen idet hun la seg oppå Pia med en fot på hver side av låret hennes, og litt unnskyldende spurte: «er det greit jeg koser litt med låret ditt?» Pia nikket og Trude gnikket fitta mot låret hennes i høy intensitet. Kneet hvilte mot Pias kjønn og hun kjente hun ble våt og presset seg mot Trude. Lydene til Trude steg i intensitet og hun visste hun ville komme snart. Hun la hendene på rumpa hennes og klemte til og fulgte rytmen hennes til det gikk for henne.

Pia kjente låret var fuktig og lot hånda gli over Trudes kjønn. «Herlighet, du er så våt og deilig!» Hun slikket seg på fingrene og den litt salte smaken av Trude gjorde henne sulten på litt mer. «Kan jeg bare smake litt på deg?» Hun krøp under dyna og boret ansiktet ned i Trudes våte kjønn. Hun bare elsket lukta av henne og energien hennes, som nesten var eksplosiv, samtidig blandet med en slik ro. Hun kysset seg oppover kroppen til Trude til hun kom ut fra dyna og opp i frisk luft. Kjønnet hennes hvilte mot Trudes kjønn og hun kjente det ikke skulle så mye til for at det gikk for henne. Sakte gnikket hun klitten mot Trudes kjønn samtidig som hun kysset henne dypt. Hun økte intensiteten og Trude tok tak i puppene og berørte de først forsiktig og så kraftigere. Da Trude tok et godt tak og vred rundt ene brystvorten samtidig som hun presset seg hardt mot henne, bikket det og orgasmen dunket gjennom henne. Hun kjente de stive musklene slappe av og de ble igjen liggende tett sammen. Pia begynte å le høyt. «Det var ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg denne hytteturen!» Trude smilte idet hun sa: «Kanskje ikke, men det var slik jeg drømte den skulle bli.»

Ovnen brant godt, og det begynte å bli varmt i hytta. Nakne gikk de ut av senga og Pia lo av Trude som konstaterte at det ikke var noe bad i hytta. «Det er bare utedoen og vaskefatet.» Trude gliste og tok på seg morgenkåpa. «Blir du med opp i vannet og bader?» Pia nikket. Det var slik hun pleide å vaske seg sommerhalvåret. Hun tok den andre morgenkåpen på seg og de gikk i stillhet de få minuttene det tok å komme til vannet. Sola speilet seg i det klare vannet og høstfargene var begynt å komme i fjellet. De buskete fjellbjørkene hadde gult og rødt i bladene sine mens andre var intense oransje. De la morgenkåpene fra seg på den store steinen og gikk sakte ut i vannet. Det var iskaldt og Pia dukket fort under og gnikket på hud og hår så raskt hun kunne mens Trude så ut som hun skulle ombestemme seg. Pia gikk mot henne og sprutet mot henne og tok henne i hånda og dro kroppen under vann. Hun lot henda gli over Trudes hud og ned mellom beina for å vaske henne.

Kroppene som snisset under vannet gled elegant mot hverandre og magien fanget de igjen og det ble stille. Hadde det ikke vært for det iskalde vannet hadde de blitt sittende der, men de måtte opp igjen og skyndet seg å pakke seg inn i morgenkåpene. De løp ned til hytta og ble stående lenge foran den varme ovnen og tørke seg. Kaffen var ferdig og Pia fylte kaffe i koppene. De kledde på seg og satte seg i sola på trappa med hver sin kaffekopp og stirret på det magiske landskapet. De fjerne fjellene var snøkledde og den klarblå himmelen varslet om at dagen som lå foran ville bli en vakker høstdag. Trude la armen rundt Pia og sukket. «Dette er guddommelig. Takk for at jeg fikk komme!» Pia lente seg inntil henne og lot hånda gli oppover på innsida av låret hennes mens hun kikket på henne: «Og din indre gudinne – er hun sjalu på meg eller?» «Min indre gudinne sier at du er gudinnen i mitt liv, så hun har trukket seg tilbake.» Hun snudde ansiktet mot Pia, og kysset henne vått og lenge før hun reiste seg, dro Pia opp på beina og de gikk inn i hytta og lukket døra etter seg.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 28

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This