4.4
(7)

Etter et tidligere tips om wet-sex så har redaksjonen fått spørsmål fra lesere som lurer på hvordan man gjør det i praksis. Dagens tips handler om akkurat det.

Wetsex handler om å inkludere urin i sex på en eller annen måte. Derfor er det lurt å legge denne typen sex til et tidspunkt hvor man vet at man ofte må tisse, eller å forberede seg først. Mange unngår å drikke væske som farger urinen mørk, eller som smaker sterkt på forhånd, mens andre syns at det er ekstra spennende. Vann, øl eller te er ofte det beste å drikke. Så er det bare å vente.

Har du en sjenert blære, så tar det gjerne litt tid før man klarer å urinere foran, og i hvert fall på noen. Øvelse gjør mester. Det hjelper å virkelig måtte tisse, at mottaker kanskje ikke ser direkte på en når man skal gjøre det, og å gjøre det egnet sted hvor man ikke må være forsiktig, men bare kan slippe løs.

Egnede steder er dusjen, badekaret, på et latekslaken, i en bleie, en bolle, eller i en queeningstol. Dere kan også legge ned kladder (absorberende engangsduk) eller håndklær for å suge opp eventuelt søl. Leker dere med maktforskyvning så kan det være en passende oppgave for den underdanige å måtte gjøre rent etterpå.

Når det gjelder hva du skal gjøre så anbefaler vi å tenke igjennom hva det er med denne fantasien som tenner deg. Er det å drikke de gylne dråpene som belønning etter en vel utført jobb, å være jomfru i nød som tisser seg ut og må hjelpes ut av de våte klærne, tenner du på ydmykelse, tabuet, smaken, det visuelle, eller noe helt annet? Fantasiene dine kan hjelpe deg med å finne ut hvilke elementer som eventuelt bør være med.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.4 / 5. 7

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This