5
(3)

Voyeurer tenner på å se på andre som har sex eller er avkledde. Dagens tips er å slippe løs din indre voyeur.

I definisjonen av å være voyeur så ligger det ofte en betingelse om at titteren må være skjult for den hen ser på. Vi mener at det ikke må være en betingelse. Hovedpoenget er at man liker å være observatør, men om det setter en ekstra spiss på opplevelsen å være skjult, så finnes det samtykkende måter å leve ut denne fantasien på også.

Eksempler på måter å eksperimentere med voyeurisme på er å dra på en BDSM-klubb og observere de som leker der, å rollespille med partner(e) at de ikke vet at man er der når de for eksempel kler av seg eller onanerer, å dra på en strand med nakenbading, eller lignende.

Bare husk at mange steder med nakenbading ikke ønsker at nakenheten skal bli seksualisert, så det er viktig å velge et sted hvor man er velkommen.

Det å se på andre som ikke vet at de blir observert kan gi fantasien et ekstra kick ved at man får se en mer spontan og ufiltrert versjon av den en ser på.

Kanskje bestemmer de seg for å prøve på sexy undertøy, eller legger seg ned i en sexy stilling selv om de gjør noe helt hverdagslig. Noen fantaserer om å bli med og å bli godt mottatt, mens andre syns det er opphissende å kunne onanere mens man ser på noen uten noen tanke om å gi seg til kjenne. Slike fantasier kan utforskes for eksempel som rollespill hvor partner(e) vet at man gjemmer seg og ser på, eller på klubber som er tilrettelagte for det.

Har noen av deltagerne fetisjer så er dette en fin anledning til å inkludere dem. Kanskje tenner dere på høye hæler, korsetter, lærharness eller susper? Da kan dere ta dette med i rollespillet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This