5
(2)

Et innlegg på Reddit-forumet gikk viralt, og etter at historien ble delt på TikTok har millioner av brukere ledd og blitt forvirret av sex-sangen.

@redditreadingz Wait till the end 🤣 #fyp #redditstories #theredditreadings #redditreadings #redditstorytime #askreddit #hudsonmohawke #cbat ♬ Cbat – Hudson Mohawke

I underforumet TIFU – Today I Fucked Up (I dag køddet jeg det til for meg) på Reddit ble det delt en post av bruker U/TylerLife. 

Han forklarer at da han skulle starte å ha sex som ung var han litt nervøs, og leste seg opp litt på forhånd. Et av tipsene han kom over var å finne en sang og bruke rytmen av sangen til å støte til under samleie. Det skulle vise seg å funke svært godt for han, så han opparbeidet seg en liste med sanger og især en favoritt.

Så går det litt tid, og han har hatt en kjæreste i to år. Og det er en innrømmelse fra hennes posten handler om: Etter to år tilstår hun til slutt at hun absolutt hater favorittsangen hans. Hun synes den er totalt turn off. 

Her er sangen

Hudson Mohawke – Cbat

Reddit-posten har fått 97 000 likerklikk, og da historien ble gjenfortalt på TikTok fikk den over 14 millioner avspillinger.

Emneknaggen #cbat på TikTok har over  80 millioner visninger. TikTok-brukere verden over ler seg fordervet mens de prøver å gjøre pumpebevegelser til sangen.

En rekke brukere lager også videoer der de viser sympati til «kvinnen som i to år led seg gjennom denne sangen». En reddit-bruker beskrev musikken som «lyden av en oppblåsbar klovneleke som faller ned en trapp». 

Bruker everydayalex sier han prøvde det med kjæresten og at det funket – og selv om han oppfordrer andre til å prøve sier han også at han nærmest angrer:

https://vm.tiktok.com/ZMNTwkvET/

Brukeren meredithbull opplyser om at det mest sannsynlig er triangelet han fulgte takten til.

https://vm.tiktok.com/ZMNTwNxpj/

Det verserer rykter om at våre egne Ylvis-brødre også var på lista med «What does the fox say» men det har ikke blitt bekrefta.

Hva er din rareste sex-sang?

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This