5
(3)

Det å objektivisere noen betyr at man tingliggjører dem. I stedet for å fokusere på hele mennesket med mange ulike egenskaper, så ser man på personen som et seksuelt objekt. Da blir fokus gjerne på utseendet, kroppsdeler, personlige egenskaper eller ferdigheter. Dagens tips handler om hvordan man objektiviserer noen på en sunn og samtykkende måte.

For det første så må man ha tillatelse til å objektivisere noen. Selv om det finnes mennesker som vil ta det som et kompliment å bli kalt en sexy, vandrende dildo, så bør man innhente samtykke på forhånd. Det kan fort bli trakassering og veldig feil hvis vedkommende ikke er på samme bølgelengde. Om dere har et etablert rollespill hvor dere raskt kan falle inn i avtalte roller, så kan et enkelt blikk være nok, men et entusiastisk samtykke hvor man spør og får et tydelig ja er ofte best, og spesielt viktig hvis dette er nytt for dere.

Snakk sammen om hva objektivisering betyr for dere, hvordan det ser ut for deg, og hva man ønsker å få ut av det. Avklar grenser og eventuelle ting som bør være med. Kanskje er det viktig for noen å føle seg brukt og fullstendig utmattet etter å ha blitt knullet som en sexdukke, men det er viktig å unngå visse uttrykk for at opplevelsen skal bli positiv. Eller noen kan ønske å være en sexy fotskammel, men bare hvis de blir rist på rumpa i samme posisjon etterpå. Slik kan man finne ut om ønskene passer sammen.

De av oss som blir opphisset av tanken på å behandle noen som et sexleketøy, en eiendel eller å bli beundret på grunn av for eksempel sine flotte pupper kan føle seg ekstra frie i en lek hvor de ikke trenger å fokusere på alle fasetter av seg selv eller den man har sex med i øyeblikket. Da kan man i ekstra stor grad la seg beundre, nedverdige, eller bare nyte. Etter leken kan man understreke at man er likeverdige, og snakke om opplevelsen i aftercare.

 

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This