VELKOMMEN TIL SEKSUALITET24!

Du har landet på Seksualitet24.no fordi du har klikket på en annonse i en annen norsk nettavis, og klikker du på bildet eller logoen øverst på siden kommer du til vår forside.

Seksualitet24 er et uavhengig nettsted som har som formål å fremme sunn og positiv seksualitet, seksuell helse, kroppspositivisme og kunnskap og kompetanse rundt kjønn, seksualitet og mellommenneskelige relasjoner.

Kort om oss:

  • På denne siden er alle artiklene kontrollert av fagfolk som jobber innen de nevnte fagområdene.
  • På denne siden finner du tips, råd og anbefalinger.
  • Vi skriver om sex og seksualitet, men vi er en pornofri side
  • Du trenger ikke være abonnent for å lese hele saken.
  • Vi lover at dersom du blir nysgjerrig på en overskrift, så skal innholdet stemme med tittelen.
  • Vi har en streng annonse-policy så du vil aldri finne lure-annonser som garanterer giga-peniser eller 197 orgasmer.

Her er litt av det vi har å tilby:

Dagens tips! Mandag til fredag klokken 22.00 legger vi ut dagens tips. Det er kanskje ikke alle tipsene som passer akkurat deg og din seksualitet, men du får i alle fall noe å snakke om i lunsjen. Og du kjenner kanskje som trenger tipset mer enn deg?

Fagfolk-katalogen. Her treffer du sexologer og andre fagfolk som jobber med seksualitet, kjønn og relasjoner. Øverst i menyen finner du en liste over temaer der vi spør: «Hva gjelder det?»

Har du seksuell folkeskikk? Hva er nå det, tenker du kanskje? Vel, professor i sexologi, Elsa Almås, forteller litt hva hun mener med begrepet og du kan også ta en test som viser om du selv har seksuell folkeskikk. Kanskje kjenner du noen du kan dele testen med?

Har du prøvd nett-dating? Noen ganger samler vi flere artikler med samme tema på en samleside, slik at du lettere skal få tilgang til «alt» om et tema. Et tema som mange er interessert i er hvordan man skal lykkes med nett-dating. På denne linken finner du flere artikler om akkurat dette temaet.

Sex og svangerskap! Dette er et tema som mange som tar konakt med oss er interessert i. På denne linken finner du det vi har skrevet om temaet fram til nå.

Erotiske noveller. Enten du har lyst til å lese en erotisk novelle eller kanskje skrive en novelle selv, muligens etter å ha lest litt tips og råd om hvordan du kan skrive dine egne tekster, så er Seksualitet24 stedet for deg.

Er det noe du lurer på? Vil kommentere eller spørre om? Ta kontakt via dette skjemaet, så hører du fra oss.

 

 

Seksualitet24.no driftes av
Move On Productions.

Ansvarlig redaktør:
Tore Aasheim

Epost: epost@seksualitet24.no
Telefon: 970 80 400

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet.

Seksualitet24 har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Seksualitet24 arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk, redaktør-plakaten og tekstreklame-plakaten. Brudd kan meldes til Pressens Faglige Utvalg (PFU)

Klage til PFU?

 

Share This