5
(1)

Cardi B og Megan Thee Stallion har nylig sluppet en musikkvideo til sangen WAP (Wet Ass Pussy).

Sangen handler om kvinnelig seksualitet og våte fitter. Du kan finne både en sensurert versjon der Cardi B synger wet and gushy og den originale teksten på youtube. I sangen rapper Cardi B “get a bucket and a mop, that’s some wet ass pussy”.

Sangen har fremkalt en hel rekke negative reaksjoner fra konservative krefter i USA. Ben Shapiro, redaktør for The Daily Wire gikk så langt som å foreslå at damene trengte medisinsk hjelp hvis de ble så våte.

I en mye omtalt tweet skrev han “…min eneste bekymring er at de involverte kvinnene — som tydeligvis trenger en “bøtte og en mopp” — får den medisinske hjelpen de trenger. Min doktor-kones differentialdiagnose: bakteriell vaginose, soppinfeksjon eller thricomoniasis.” (Egen oversettelse)

Det er problematisk at Shapiro sprer myter om at det ikke er bra eller normalt å bli veldig våt.

Det varierer hvor mye lubrikasjon kvinner produserer, men det er ingen tvil om at det for eksempel er vanlig å bli så våt at man legger ned håndklær før man skal ha sex. Dette er ikke et tegn på at noe er feil.

De aller fleste vil lett merke forskjell på kontinuerlig utflod, eller andre tegn på at noe kan være galt, og normal lubrikasjon.

Fordi noen kvinner har blitt fortalt at det er feil å bli så våt så er det noen som har penetrerende sex før de føler seg klare for det eller når de ikke er våte.

Noen bruker også produkter som fjerner skjedens naturlige fuktighet eller lar være å bruke glidemiddel når de trenger det fordi de er redde for å bli for våte.

Det er viktig å være klar over at produkter som fjerner naturlig lubrikasjon nesten alltid er skadelige og ikke bør brukes.

Fuktighet beskytter skjeden mot å bli sår, å få rifter, den gjør risikoen for å bli smittet av seksuelt overførbare sykdommer mindre, og gjør sex bedre for de av oss som har vulva.

Noen menn sier at de liker den ekstra friksjonen som oppstår når man penetrerer noen som ikke er våt, men det bør kun gjøres med tydelig og informert samtykke. Det å bli penetrert når man ikke er våt nok er oftest svært smertefullt og kan føre til skader.

Dagens tips blir derfor å ikke “gå inn tørt”, men huske på at skjeden skal være fuktig, og blir våtere når man er kåt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This