5
(4)

De av oss som er single og ikke vil være det kan føle at valentinsdagen er en ekstra tung dag. Det er fokus på kjærlighet og kjærester overalt, og det kan føles sårt for de som ikke har en partner.

Om du er singel eller ikke, så kan valentines day være en fin dag for å feire kjærligheten til seg selv, venner eller noe du liker å gjøre.

Valentinsdagen kan være en god dag å holde seg unna datingapper på. Kanskje vil du føle litt ekstra press for å finne noen, eller bare bli mer mismodig av å sveipe igjennom profiler? Det kan også være greit å unngå valentines day som en dag for første date hvis du føler at det legger ekstra press på situasjonen. En date skal helst være så avslappet som mulig.

Avtal gjerne å gjøre noe hyggelig sammen med venner. Dra på kino, på besøk, eller lag mat sammen. Kanskje passer det ekstra godt å gjøre en aktivitet sammen hvis dere trenger distraksjon, eller dere kan feire vennskapet og kjærligheten til hverandre.

Ha en alenedag med det du liker best å gjøre. Bli i sengen med en god bok, se romantiske filmer på TV (eller noe helt annet), spill dataspill eller spis snop. Kjøp deg selv en gave, dra på museum, eller nyt stillheten i naturen.

Ta en pause fra sosiale medier. Det kan bli overdose av kjærestebilder denne dagen, så unngå å kikke på Instagram eller facebook hvis du vet at det påvirker deg negativt.

Bruk gjerne dagen til å elske deg selv, bokstavelig talt. Onani er sunt og godt, og du kan gjøre litt mer ut av det enn du pleier i anledning dagen. Kanskje få en massasje eller ta badstue først, gjør det foran et speil, eller les en heit novelle.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This