5
(1)

Alt for ofte blir skam og følelsen av skam brukt til å kontrollere oss fra å gjøre ting som vi liksom egentlig ikke skal gjøre. Det at kvinner ikke bør ha flere elskere og at ekte mannfolk selvsagt ikke skal ha sex med andre menn, er et par klisjeeksempler på hva skam prøver å kontrollere.

Dagens tips er å være ærlig med deg selv og deilig skamløs når det gjelder dine fantasier og lyster overfor din partner eller andre du møter på din sexpositive vei. Ja, for hvordan skal du ellers kunne få oppfylt dine hemmelige fantasier?

Utforsk din egen seksualitet, kjenn på din egen komfortsone. Så lenge du utøver seksuell folkeskikk er det meste lov. Det er også vel å merke seg at du slett ikke trenger en eller flere partnere for å teste ut seksuelle fantasier, det er mye spennende som både er oppladdbart og som går på batterier. Husk at det er du som avgjør hvor langt du vil gå. For mange kan nok dette være i overkant en tøff øvelse, men du vil gjerne ha god sex, vil du ikke?

Snakk om sex og fortell hva du liker. Å lese tanker er et oppskrytt talent, den eller de du er sammen med trenger kunnskap om hva du liker for å gjøre det godt for deg, og omvendt. Du skal selvsagt være lydhør for hva den andre liker, men ikke glem deg selv.

Du bør og kan selvsagt gi noen hint underveis, men dersom din partner ikke skjønner hvor du vil, så er det lov til å tegne og forklare. Litt veiledning underveis har ingen vondt av, og dersom noen skulle ta det ille opp, er du sikker på at du vil fortsatt leke videre?

Det å bryte regler for hvordan andre mener du bør oppføre deg, betyr ikke at du skal bryte regler om samtykke, seksuell lavalder og så videre. Og husk at det å være frempå også betyr at du også må forvente et «nei» i ny og ne. Ta det med et smil og fly videre til neste blomst!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This