5
(2)

Hvis du har lyst til å lære noe nytt om seksualitet generelt eller om deg selv, så anbefaler vi å dra på kurs eller foredrag.

Det finnes kurs og konferanser om det meste fra bondagekveld på BDSM-klubber til foredrag om det å være småbarnsforeldre og bevare lysten i forholdet. Mer åpenhet rundt seksualitet har gitt rom for å arrangere flere stuerene møter og aktiviteter som gir rom for å lære og utvikle seg.

Mange er bekymret for å møte naboen på slike kurs, men det er ikke så stor sjanse for det. Hvis dere skulle møtes, så er dere også ute i samme ærend og har fått en ny ting å snakke om hvis dere ønsker det.

Når du er på kurs så er det greit å si hva man mener personlig, men vær forsiktig slik at du ikke påfører andre skam eller ødelegger deres glede over temaet.

Husk at det å melde seg på en temakveld eller et kurs ikke betyr at man må fullføre kurset eller prøve det man har lært hjemme hvis man ikke har lyst. Det er helt ok å være nysgjerrig, uten å forplikte seg til noe mer.

Skulle du eller dere ende opp på en temakveld som ikke var noe for deg så har man i alle fall åpnet horisonten litt og lært noe nytt om seg selv. Kanskje har man fått trent litt på å våge, å kommunisere med andre om seksualitet eller får inspirasjon om noe annet man kan lære mer om. I beste fall så finner man en ny verden av inspirasjon og nytelse.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This