5
(4)

Primal lek eller urlek handler om å utforske instinktive, grunnleggende følelser på en samtykkende måte. Dagens tips er å tenke på om det kan være noe for deg.

Urlek kan bety at man handler på dyriske impulser, knurrer og klorer, eller at man bruker sansene enda mer enn vanlig og snuser, bruker hele kroppen til å kjenne med, og bruker blikket grådig og direkte. For noen handler det om å være røff, tydelig og usensurert, for andre handler det om tydelige hierarkier, samhold og omsorg.

Urlek kan regnes som en kategori innenfor BDSM. Det anbefales å bruke stoppord, og å forhandle på forhånd om hva som er greit å gjøre og ikke. Fordi urlek kan inneholde det å kaste noen på sengen, å lugge, holde fast, spytte, eller lignende, så er det viktig å tenke på sikkerheten og gi etteromsorg.

Ønsker du å være alfaen i flokken med et villig harem av partnere, en jeger som jakter på sitt seksuelle bytte og nedlegger det, eller en slange som forfører Eva, så kan du gjøre det i urlek.

Du kan lage din egen rolle, eller velge å være jeger, bytte, alfa, make, eller lignende. Hovedsaken er å føle seg fri og gjøre det som faller seg naturlig.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This