5
(6)

Dagens tips er det siste i en serie på fem som omhandler gruppesex. Sjekk Dagens Tips for flere artikler om gruppesex.

Denne artikkelen tar for seg ulike måter å ha gruppesex på. Dette er ikke en uttømmende liste, kanskje du til og med finner på noen selv?

Bukkake går ut på at det er en person som ligger i midten, og mange menn som onanerer rundt henne. Når de får utløsning så spruter de på den som ligger i midten.

En trekant er tre personer som har sex. Dette er sannsynligvis den mest vanlige måten å ha gruppesex på. Trekanter kan gjennomføres på mange ulike måter, for eksempel kan alle ha sex med alle, eller en person kan være i sentrum. Det samme gjelder firkanter, femkanter, osv. I slik flerkantsex kan man ha alle typer sex. Mennesker av alle ulike kjønn og seksuelle orienteringer har trekantsex, og man kan inkludere BDSM, rollespill, eller annet hvis man ønsker det.

En gangbang er en person som er i sentrum som har sex med mange andre, enten etter tur, eller samtidig. Når man bruker begrepet gangbang så er det gjerne mest fokus på penetrerende sex.

Partnerbytte er det at to eller flere par møtes og har sex med hverandres partnere. Noen ganger er de i samme rom slik at de kan se deres faste partner nyte sex med andre, noen ganger går de til ulike steder/rom og har sex. Noen bytter også partnere flere ganger eller har andre typer gruppesex innimellom.

En orgie er gjerne festpreget og fri. De kan oppstå spontant, eller være planlagte og er en gruppe av mennesker som følger sin lyst og sine instinkter der og da. Man kan ha sex med hvem man vil, og på hvilken måte man vil. Orgier er gjerne preget av hedonisme og overflod.

Onanisirkler er flere mennesker som masturberer sammen. Det er ikke uvanlig at særlig unge gutter onanerer sammen, og noen steder finnes det klubber for menn hvor man kan onanere sammen uten å ta på hverandre. Betty Dodson, en kjent amerikansk sexolog, arrangerte mange onanisirkler for kvinner hvor en kunne lære å gi seg selv orgasme, observere andre, og bli tryggere på egen kropp.

Cuckolding er en type gruppesex hvor en person tenner på å se sin partner ha sex med andre. Dette kalles å være en cuckold. Mennesker av alle kjønn og seksuelle orienteringer kan drive med cuckolding. Hvis det er et heterofilt par så kalles gjerne kvinnen en hotwife eller vixen, og den som kommer for å ha sex med kvinnen en bull. Cuckolden kan ha sex med kvinnen etter bullen, se på og onanere, eller kun være tilskuer. Ikke alle som liker å se på at sin(e) partner(e) har sex med andre er cuckolds.

Å ha en husvenn går ut på at et par eller en polyrelasjon har en fast gjest som inviteres til sex med jevne mellomrom. En husvenn er gjerne en person man er eller blir litt kjent med og kan invitere til overnatting eller ferier i tillegg til at man har sex sammen. Husvennen kan være en venn som det utviklet seg noe mer med, eller noen man har søkt etter til formålet.

Mange av disse variantene av gruppesex kan kombineres – dersom du har innspill eller forslag til flere varianter hører vi gjerne fra deg! Send inn dine innspill her.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This