0
(0)

Tysk politi har stengt et nettsted med overgrepsbilder av barn og pågrepet flere bakmenn. Nettstedet «Boystown» skal ha hatt rundt 400.000 brukere verden over.

Ifølge TV-kanalen ARD fungerte nettstedet som en byttesentral for overgrepsbilder av barn og ble drevet fra en leid dataserver i Moldova.

Tysk politi bekrefter at tre menn ble pågrepet i midten av april, alle er tyske statsborgere. En fjerde mistenkt, en 54 år gammel tysk mann, er pågrepet i Paraguay. Tyskland begjærer ham nå utlevert.

Politiet har også slått til mot sju adresser i Nordrhein-Westfalen, Bayern og Hamburg, der det skal være gjort beslag.

DERFOR PUBLISERER
VI DENNE SAKEN

Hva har denne nyhetssaken på en sexpositiv nettside å gjøre, tenker du kanskje? Vi skriver om dette fordi vi ikke vil late som om seksualitet ikke har negative sider.

Sex uten samtykke, enten det er i kombinasjon med vold og trusler eller ikke, er ikke sex, det er overgrep og en kriminell handling som bør både anmeldes og straffes.

Både overgriper og offer kan være personer man ikke ser for seg i disse rollene, og sånn sett kan dette skje med hvem som helst, uansett status, roller, alder, kjønn, seksuell legning og etnisk, kulturell eller sosial bakgrunn.

Dersom du er blitt utsatt for overgrep bør du ta kontakt med fastlegen din eller ditt lokale krisesenter, politiet på 02800, er liv og helse i fare kan du ringe 112, støttesenter for kriminalutsatte på 800 40 008, eller du kan ta kontakt med DIXI Ressurssenter, som er et lavterskeltilbud for deg som er utsatt for seksuelle overgrep, eller kjenner noen som er utsatt, på telefon 22 44 40 50.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This