3.5
(8)

Glem Instagram-filteret, heldige foto-vinkler og klær som dekker det du ikke vil vise fram. Discovery+ bekrefter at sjekkesuksessen «Naked Attraction» kommer til Norge og TV-selskapet er allerede på jakt etter sjekkeklare og modige nordmenn og -kvinner.

Dette er et langt steg fra Reisesjekken som gikk på TV for mange år siden, her må man nemlig stille opp splitter naken. Man blir dessuten «avduket» fra føttene og opp, slik at både den som sjekker og TV-seerne får se både pikk og fitte, mage og pupper før de får ta en titt på ansiktet.

Her er det med andre ord ikke flørtete blikk eller et søtt smil som teller. Her kan det bli snakk om med eller uten hår, og da snakker vi altså ikke om på hodet. Dette er med andre ord ikke et sjekkeopplegg for den sjenerte.

Kan du tenke deg å delta? TV-selskapet søker etter deltakere og skriver blant annet: «Er du singel, over 18 år, og på utkikk etter en flørt? Er du lei av en polert og filtrert virkelighet, og ønsker å gå foran og vise et ærlig bilde av din egen vakre kropp?»

Så om du synes at Tinder og Grindr ikke er brutale nok, her har du virkelig en utfordring å strekke deg etter. Discovery+ melder at de ser «single, i alle former og fasonger», så kjenner du deg kallet er det bare å bjuda på!

Her kan du melde deg på.

 

Foto: Discovery+/Channel4

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3.5 / 5. 8

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This