0
(0)

Det ble sunget homofobiske sanger av enkelte Tottenham-supportere under onsdagens bortekamp mot Chelsea. Klubben beklager fansens oppførsel.

Tottenham skriver på sine nettsider at klubben er ekstremt skuffet over homohetsen som kom fra deler av de liljehvites supporterskare på Stamford Bridge onsdag kveld.

«Spurs» legger til at de jobber tett med deres LGBTQ+-fangruppe Proud Lilywhites for å skape et innbydende og inkluderende miljø i klubben. London-laget sier at det er stolt av å vise fram prideflagg på stadion på kampdager.

Proud Lilywhites ba også Spurs-supportere om å «tenke før du synger», og la til i en uttalelse: «Vi vet at de fleste fans ikke synger dette med noen hensikt om å diskriminere, utstøte eller fornedre oss, men virkningen det har bør ikke undervurderes. Det har blitt brukt til å utsette unge homofile menn i årevis. Tenk før du synger, vær så snill. Vi er Spurs, og vi er bedre enn dette.»

«Ingen skal utsettes for diskriminering på grunn av sin seksuelle legning og/eller sin kjønnsidentitet, og vi oppfordrer støttespillere til å ikke bruke denne sangen», skriver Tottenham.

Chelsea vant kampen 2-0. Det var den første av to semifinaleoppgjør mellom London-rivalene i ligacupen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This