0
(0)

To menn i begynnelsen av 20-årene som er siktet for å ha voldtatt to kvinner, ble i Bergen tingrett fredag varetektsfengslet i fire uker.

Ifølge Bergensavisen skal de to siktede være kamerater, og de er siktet for å ha voldtatt to unge kvinner i bergensområdet ved to ulike anledninger.

Politiet ønsker av hensyn til etterforskningen ikke å gå ut med flere detaljer om hendelsene, men fikk medhold i Bergen tingrett om at begge de siktede varetektsfengsles i fire uker med brev- og besøksforbud, skriver avisen.

– Vi er helt i innledende fase og skal gjennomføre en rekke etterforskningsskritt. Før det er gjort ønsker vi ikke at saken skal omtales i detalj i pressen, sier politiadvokat Trine Franzen i Vest politidistrikt til avisen.

Forsvareren til en av de siktede opplyser at hans klient ikke erkjenner straffskyld, mens det er ukjent hvordan den andre mannen stiller seg til siktelsen.

DERFOR PUBLISERER
VI DENNE SAKEN

Hva har denne nyhetssaken på en sexpositiv nettside å gjøre, tenker du kanskje? Vi skriver om dette fordi vi ikke vil late som om seksualitet ikke har negative sider.

Sex uten samtykke, enten det er i kombinasjon med vold og trusler eller ikke, er ikke sex, det er overgrep og en kriminell handling som bør både anmeldes og straffes.

Både overgriper og offer kan være personer man ikke ser for seg i disse rollene, og sånn sett kan dette skje med hvem som helst, uansett status, roller, alder, kjønn, seksuell legning og etnisk, kulturell eller sosial bakgrunn.

Dersom du er blitt utsatt for overgrep bør du ta kontakt med fastlegen din eller ditt lokale krisesenter, politiet på 02800, er liv og helse i fare kan du ringe 112, støttesenter for kriminalutsatte på 800 40 008, eller du kan ta kontakt med DIXI Ressurssenter, som er et lavterskeltilbud for deg som er utsatt for seksuelle overgrep, eller kjenner noen som er utsatt, på telefon 22 44 40 50.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This