5
(1)

Har du tenkt å lage en sexvideo sammen med noen?

Det kan være opphissende å tenke på å se seg selv og partner(e) på film, eller å dele filmen med andre. Det kan være et fint minne, inspirasjon til mer, eller profesjonelt. Uansett hva ditt mål eller din motivasjon er, her har du noen tips:

Det første man bør vurdere er hvordan filmen skal lagres. Vi anbefaler å filme med kamera eller mobil som lagrer filmen lokalt. Ikke ha mer enn en fil, ikke ta kopier.

Pass på at filmen ikke blir lagret automatisk på flere steder, særlig ikke for eksempel i en sky med felles tilgang. Dere bør avtale på forhånd hvem som skal oppbevare filmen, og for eksempel at den skal slettes i begges påsyn ved et eventuelt brudd, eller hvis en av dere ønsker det.

Det er alltid en mulighet for at filmen kommer på avveie, men vit at det ikke er din skyld hvis den blir delt uten at du ønsker det.

Del aldri bilder eller video av noen andre uten tydelig samtykke, og særlig med slike filmer så er det best å overlate til dem selv å dele dersom de ønsker det. Det spiller ingen rolle om du også er med på filmen, alle må være enige.

Hvis du er bekymret for å bli gjenkjent så anbefaler vi å ikke ha ansiktet ditt eller andre identifiserende kjennetegn synlig. Fjern også familiebilder eller vitnemål som henger på veggen før du filmer. Tatoveringer eller lignende kan sminkes over eller dekkes med klær, avhengig av plasseringen.

Hvis du skal ha ansiktet ditt synlig, så krev at alle som er med i filmen har det.

Et tips vi har hørt om, men ikke bekreftet om er sant er at det er lurt å spille Disney-musikk i bakgrunnen når dere spiller inn. Alle typer musikk med copyright kan fungere, men Disney er kjente for å være spesielt aggressive med å få fjernet materiale de har rettigheter til fra internett. Hvis filmen blir delt på internett og man ikke får fjernet den, så kan man rapportere den på grunn av at den inneholder materiale fra Disney med opphavsrettigheter.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This