4.2
(5)

Dagens tips er midt i blinken for deg som har lyst til å kjøpe sexleketøy, men som er budsjettbevisst.

Mange butikker som selger sexleketøy har rabatterte varer. Vårt første tips er å spørre etter gode tilbud i butikken, eller å se om nettbutikken har en avdeling for salgsvarer. Kanskje finner du det du har ønsket deg til en rimelig penge, eller blir fristet til å prøve noe nytt når den økonomiske investeringen ikke er så stor?

 Det finnes sexleketøy i alle prisklasser, fra noen få kroner til flere tusenlapper. Kvalitet kan i noen grad følge prisen, men man kan også ende opp med å betale flere hundrelapper ekstra for produkter fra eksklusive merker uten at det er noen stor forskjell i funksjon.

Ikke vær redd for å spørre betjeningen i butikken eller å sende en epost til kundeservice for å spørre om forskjellen på leketøy, eller om konkrete forslag til rimelige produkter.

Er du på utkikk etter en billig, men fortsatt god masturbator, så har som regel kundebehandlerne full oversikt over de produktene de har, og kan anbefale noen alternativer.

Kategorier av sexleketøy hvor det ofte er lett å finne gode og rimelige produkter er penisringer, vibratorer, buttplugs, vaginakuler, vibrerende egg, bondagesett og brystvortesugere. Etter hvert som for eksempel klitorisstimulatorer er blitt mer populære så har flere modeller kommet på markedet, og det er blitt lettere å finne rimelige utgaver.

Noen butikker har lojalitetsprogram, eller tilbyr rabatt mot at du melder deg på et nyhetsbrev. Noen som melder seg på nyhetsbrev har anonyme epostadresser de sjelden eller aldri sjekker som de bruker til å motta slik epost, og noen merker dem som spam etter en tid. Når det er sagt så kan det være fint å bli oppdatert på siste nytt, eller å følge med om et produkt som du ønsker deg kommer på tilbud på denne måten. Bare husk at det er lett å bli fristet til å kjøpe mer enn du hadde tenkt når tilbudene begynner å ramle inn i innboksen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.2 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This