5
(4)

Har dere lyst til å teste swinging? Da har vi noen gode tips til dere.

Kommunikasjon er nøkkelen til det meste når det gjelder seksualitet. Når man vurderer å teste swinging så anbefaler vi å snakke om hva dere forventer, ønsker og frykter. Dette kan gi innsikt i om dere har de samme fantasiene, og hjelpe dere å justere forventningene til partnerens grenser.

Kanskje har du sett for deg å gå alene på swingerstreff, mens din partner først og fremst er interessert i å bytte partnere i samme rom? Da må dere vurdere om ønskene deres er kompatible på noen punkter, eller om de er for ulike.

Avtal gjerne signaler for å bekrefte hverandre underveis. Det er fint å ha øyekontakt av og til, å berøre hverandre, eller å ha et kodeord som gjør at dere føler dere sett. Kanskje er dere komfortable med å la partner nyte uten at dere er nære hverandre, men for en del så gir det trygghet å fokusere på at det er vi som er her sammen, og at dere elsker hverandre.

Det er viktig å avklare grenser slik at man unngår å tråkke over dem. Vær tydelig på hva som ville føltes feil, og avtal gjerne et stoppord. Dere kan ha ord både for å ta en pause, og for å stoppe helt opp.

Vi anbefaler å holde sammen den første gangen dere skal swinge. Både for å forsikre dere om at dere kan kommunisere hele tiden, og fordi det for noen vil føles ubehagelig å være alene mens partner morer seg. Poenget er gjerne at relasjonen deres skal bli styrket av å dele nytelsen. Det er lett å la seg rive med og tenke at “Nå har jeg sjansen!”, men kanskje får dere mange fantastiske opplevelser både som par og hver for dere hvis dere klarer å starte utforskningen sammen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This