5
(4)

Vurderer du å kjøpe sexleketøy på nett? Da bør du lese dagens tips som handler om nettopp det.

Noen av de vanligste spørsmålene vi får om å kjøpe sexleketøy på nett handler om det er trygt, og om varene kommer i en anonym pakke. Stort sett alle butikker som spesialiserer seg på sexleketøy sender varene i anonyme pakker uten synlig pakkseddel eller firmanavn. Det står vanligvis på forsiden av nettbutikken eller i FAQ (Spørsmål og svar-siden) at de har diskrete forsendelser. Firmanavnet kommer vanligvis ikke opp på kontoutskriften eller kredittkortregningen heller.

Lurer du på om firmaet er trygt å handle fra, så kan du sjekke Trygg E- Handel. Her kan du søke på firmanavn, eller lese deres tips for hvordan man oppdager useriøse butikker.

Unngå å handle sexleketøy fra ebay, amazon eller wish, fordi disse nettstedene er oversvømt av dårlige kopier av merkevarer. Når du handler fra utlandet må du som regel betale toll på varen når den kommer inn til landet, og den vil ha en synlig pakkseddel med informasjon om hva du har kjøpt.

Les gjerne anmeldelser av produkter du vurderer, enten på nettsiden du vurderer å handle fra eller her på Seksualitet 24. Dette kan hjelpe deg til å ta et godt valg, og du kan få svar på spørsmål om produktet.

Størrelsen har betydning- i hvert fall når det gjelder sexleketøy. Husk å kikke på målene som er oppgitt på nettsiden slik at du får et inntrykk av hvor stort (eller lite) leketøyet er. Det er lett å bli lurt av produktbilder hvor det ikke er noe å sammenligne størrelsen med. Slik kan du unngå feilkjøp.

I noen land er det få eller ingen regler som regulerer hva slags materialer man kan lage sexleketøy av. Hvis du handler på nett er det lurt å velge produkter fra kjente produsenter som RFSU, Tantus, Fun Factory, We-Vibe, eller andre som har høy kvalitet og ikke bruker helseskadelige stoffer i leketøyene sine. Dette er også en god grunn til å velge norske nettbutikker, og for å lese om leketøyet er merket som trygt til det du har tenkt å bruke det til.

Ikke vær redd for å kontakte kundeservice hvis det er noe du lurer på. De er der for å hjelpe deg, og du kan bruke en anonym epostadresse eller falskt navn til å stille spørsmål hvis du ønsker det.

Vær realistisk. Det er lett å drømme seg bort i flotte beskrivelser og bilder, men særlig hvis du er ganske uerfaren med sexleketøy så anbefaler vi å tenke igjennom om du kommer til å bruke det før du kjøper. Kanskje kan buttpluggen på størrelse med en termos vente til du har testet et sett med flere ulike størrelser og fått trent deg opp? Det er også lurt å kjøpe noe som er oppladbart, vanntett og relativt lydløst, stort sett uansett hva det er.

Sinful er et eksempel på en norsk nettbutikk som har godt utvalg, er lett å navigere i, hvor produktene har høy kvalitet, og servicen er god. Husk glidemiddel og leketøysrens.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This