5
(4)

Vi har tidligere nevnt at det å onanere mens man ser på seg selv eller kun å se seg selv naken i et speil kan være bra for selvbildet. Her får du tips om onani foran speilet.

Ta på deg noe som du føler deg bra i. Det er ikke så nøye om det er lekkert blondeundertøy eller en badekåpe, men det bør være noe som gir positive følelser. Poser foran speilet og kle av deg sakte hvis du føler deg sexy eller vil vekke slike følelser. Tenk på hvordan materialet føles mot huden. Du kan begynne med å berøre deg selv utenpå det du har på deg og på et vis forføre deg selv.

Ta bilder hvis du er komfortabel med det. Reflekter over hvordan det føles å være kåt og hvordan det ser ut hos deg. Har du et sløret blikk, er du ekstra oppmerksom og våken, eller smiler du? Du trenger ikke å dele bildene med noen. Hvordan ville du forført noen? Flørt litt med deg selv i speilet og observer kroppen din fra ulike vinkler.

Berør erogene soner og observer hvordan kroppen forandrer seg. Brystvortene blir kanskje stive, klitoris eller penis blir erigert, håret kan reise seg på armene, skjeden blir våt, du kan rødme på brystkassen eller andre steder på kroppen, og så videre.

 Se deg selv få orgasme. Møt ditt eget blikk i speilet i det du får orgasme eller se kroppen din spenne seg og så slappe helt av. Det å koble synet av sin egen nakne kropp til dopaminrushet som en orgasme gir er et kraftig insentiv til å få mer positive følelser for den. Det kan også være intenst på en god måte å se seg selv nyte og nå klimaks.

 Kilde lovecrave på instagram

Se episoden om skam i nettserien «Sexterapi»

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This