5
(1)

Dagens tips handler om ting som kan være greit å unngå når man skal kombinere mat og sex.

Det er ikke uvanlig å se mat bli brukt som sexleketøy. Enten en kremdott på dotten, litt is på rumpa, eller jordbær på brystvortene. Men hva bør man tenke på før man dekorerer seg selv eller partner(e) med innholdet i kjøleskapet?

Skal du pynte deg selv eller partner(e) med noe og spise det av, så tenk på temperatur. Krem eller smelter for eksempel hvis det ligger på huden, og det kan bli mer søl enn man hadde regnet med hvis en ikke er rask nok til å slikke det av, eller tar på litt i gangen.

Tenk på mengden før du lager et fruktfat på deg selv eller andre. Sushien som var rågod når du spiste de to første bitene er kanskje ikke like fristende når de er blitt varme og du er mett. Det er helt ok å legge til side resten og i stedet kaste deg over partnere(n) når du er forsynt, eller du kan legge på en eller to biter i gangen. Å være overmett er ofte ikke det beste når man skal ha sex.

Alt spiselig som skal puttes inn i kroppsåpninger bør man helst bruke kondom på. Dette fordi det ikke er sikkert at de er helt rene. Tar du en ny kondom utenpå det du skal leke med hver gang, så kan du også bruke det flere ganger. Tenk på hva slags konsistens matvaren har og om den kan smuldre opp eller knekke. Jo større sjansen er for det, jo mindre egnet er de til innvortes bruk.

Hvis du fantaserer om å onanere med en agurk, eller å putte en gulrot opp i anus, så minner vi om at leketøy (spiselige eller ikke) bør ha utvidet bunn. Kan du ikke skjære ut en utvidet bunn, så er det sannsynligvis best å bruke noe som er bedre egnet. Matvarer som er brukt til analsex bør ikke spises etterpå.

Underlivssopp elsker sukker, så vi anbefaler å spare søtsakene til andre steder på kroppen. Det er ikke en god ide å putte mat inn i vagina uten kondom på, og da spesielt ting som inneholder mye sukker. Honning, krem, sjokolade, frukt og lignende egner seg mye bedre til å pynte andre deler av kroppen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This