5
(2)

Har du en partner som ofte prøver seg om morgenen, mens du har mest lyst om kvelden?

Da håper vi at du vil ha nytte av dagens tips som handler om hva man skal gjøre hvis man har lyst til ulike tider.

Det første man bør gjøre er å snakke om det. Hvis din partner tar initiativ til sex når du ikke har lyst, så kan det etter hvert bli irriterende. Til slutt begynner man kanskje å avvise samtaler eller berøring. Dette fordi man ikke ønsker å gi noen mulighet til å ta initiativ til sex slik at man må si nei. Det er trist. Da er det bedre å si rett ut at man sjelden har lyst når man akkurat har våknet, og at det er bedre å prøve seg på andre tidspunkt.

En annen måte å løse det på er å ta initiativ selv når en har lyst. Hvis du har lyst på et annet tid på døgnet, eller på søndager, så anbefaler vi å flørte og spørre om samtykke til sex da.

Husk at timingen kan endre seg. Kanskje hadde du ofte lyst på sex fredag kveld tidligere fordi du da ikke hadde sett kjæresten hele uka, og at det derfor ble deres «sexkveld». Etter å ha bodd sammen en stund eller på grunn av andre endringer, så kan det hende at man bare har lyst til å slappe av fredag kveld, men føler seg uthvilt og klar på søndag. Derfor er det lurt å snakke om timing av og til slik at man ikke blir sittende fast i utdaterte mønstre. Ta gjerne med hva dine av- og på-knapper er i samme slengen. Sjekk artiklene på Dagens Tips. Det kan ha en positiv effekt på lysten og sexlivet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This