4.6
(5)

Penisringer kan både være gode seksuelle hjelpemidler og sexleketøy. De er billige i innkjøp og relativt enkle å bruke.

Det er i hovedsak to ulike typer penisringer. Det er store ringer som plasseres bak både penis og testikler, og mindre som sitter rundt penisroten. Penisringer kan brukes alene eller sammen med partnere.

Penisringer bidrar til å gjøre ereksjonen hardere og få den til å vare lenger ved at den hindrer blodet i penis i å strømme tilbake. Mange synes også at de er estetiske, og det finnes penisringer med vibrator som kan gi glede til både den som har ringen på og andre.

De store penisringene er gjerne lagd av metall, lær eller andre materialer som ikke er elastiske. De settes på når penis er slapp ved at man drar penis og testikler igjennom ringen. Når penis blir erigert syns mange at det er en behagelig følelse å ha ringen der og penis og testikler blir dyttet litt fram og blir mer synlige.

Mindre penisringer plasseres nederst på penis når den er slapp. Dette kan gjøres ved at penis dyttes igjennom med fingrene. Hvis man ønsker det så kan man bruke en penispumpe når ringen er satt på. Man kan også bruke en penispumpe med en slik ring inni. Når pumpen tas av den erigerte penisen skal ringen sitte igjen nederst rundt penisskaftet.

Uansett hvilken type penisring du bruker, så er det viktig å huske å bruke glidemiddel når du tar den på. Noen velger også å barbere vekk håret i området hvis man plages med at det lugger.

Slike som kan åpnes eller strammes anbefales hvis man syns det er vanskelig å ta på eller av de som ikke har åpning. Noen liker også følelsen av lær, tau, eller andre materialer som slike ofte er lagd av.

Enkelte av de som kan åpnes har en ekstra del som skal skille testiklene fra hverandre i tillegg til at den strammer rundt penis. De som kan åpnes kan også med fordel brukes med glidemiddel (med mindre det vil ødelegge materialet den er lagd av).

Penisringer bør ikke brukes i mer enn 30 minutter, og bør tas av hvis penis begynner å bli blå/lilla. Dette fordi det ikke er bra å stoppe eller bremse blodgjennomstrømningen for lenge.

Husk at det er en liten risiko for ikke å få ringen av, særlig hvis den ikke er elastisk (for eksempel lagd av metall). Det er lurt å ha et redskap tilgjengelig for å klippe over ringen med i tilfelle man syns det er vanskelig å få den av. Får du ikke av en metallring så bør du oppsøke legevakten.

Det kan føles litt uvant å bruke penisring i begynnelsen, så prøv gjerne flere ganger hvis du syns det er spennende, men ikke får det helt til.

Størrelsen på ringen bør ikke være for stor eller for liten. Skal du kjøpe din første ring, så anbefaler vi å kjøpe en pakke med 2-3 ulike størrelser. Så kan du prøve deg fram til hva som fungerer for deg.

Det finnes også penisringer med vibratorer og penisringer med buttplugger festet med bøyle eller snor. Her er det med andre ord bare å prøve seg fram og finne frem til en favoritt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.6 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This