5
(3)

Har du gitt noen en sugejobb, kjent at de er nært ved å få utløsning og tenkt «Å nei!» i stedet for “Å ja!”. Da har vi noen råd til deg.

Det er lurt å avtale før man gir noen oralsex hva som skal skje med sæden hvis hen spruter. For noen så er det helt ok eller til og med flott å ta sæden i munnen, men for andre så er ikke det særlig fristende. Dere må sammen bli enige om hva som er greit, og grenser må respekteres.

Hvis dere blir enige om at svelging ikke står på menyen, så kan du ta imot sæden i munnen og spytte den ut etterpå. Flytt gjerne en søppelbøtte eller noe annet som egner seg for å spytte i dit dere skal være slik at du slipper å gå langt med spruten i munnen hvis du ikke liker det.

For noen så vil bare det å ha sæd i munnen være uaktuelt, og da bør man avtale at mottaker sier ifra før orgasmen kommer. Da kan du avslutte sugingen og fortsette med å bruke hendene, hen kan ta saken i egne hender, eller dere kan gå over til en annen aktivitet.

Det er ikke greit å presse noen til å svelge, eller å ta imot sæd i munnen. Selv om en del syns at det er helt fint, så er det ens egne, individuelle grenser som bestemmer hva som skal skje. Det er heller ikke alle som liker å komme i munnen til noen, eller å suges.

For noen så kan det være en mulighet å spytte ut sæden i et glass og få ham til å drikke den selv, for andre så vil et slikt forslag gi økt forståelse for hvorfor man ikke vil svelge (verken egen eller andres sæd). Det er også mulig å sprute i litt tørkepapir, på brystkasse eller bryster, i ansiktet eller andre steder på kroppen hvis giveren syns at det er greit.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This