5
(2)

Esther Perel skriver i bloggen sin at det er viktig å velge riktig sted for en første date. Dagens tips handler om hvor det er.

Perel skriver at det kan være fint å spille et spill sammen for å se hvordan hen er som vinner eller taper. Det kan fortelle oss mye om en person.

Det kan også være bra å gå ut og spise og drikke vin, men man kan bli litt utmattet av å gå på date i samme bråkete bar gang etter gang.

Hvis man virkelig vil bli kjent så bør man invitere til fest med den andres venner, og ens egne. Dine venner vil skryte av deg, og gi sin ærlige mening om din date. Perel skriver at du kan observere hvordan daten er både sammen med folk vedkommende kjenner, og nye mennesker. Kanskje blir du glad for å se hvor inkluderende hen er, eller at personen er en god vert.

På en slik fest kan dere flørte og bli kjent på en uformell måte, og forhåpentligvis kommer både dere og vennene deres godt overens. Som Perel skriver: hvis daten skulle gå dårlig, så er det bedre å være sammen med noen man kjenner, enn å være bare dere to.

Vårt tips til smarte steder å gå på en første date er et sted med spennende aktiviteter som dere liker eller i hvert fall har lyst til å prøve. Matlagingskurs, dans, eller en annen mulighet til å samarbeide er ekstra bra.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This