4.7
(6)

Dagens tips handler om å bruke trusevibrator.

Hvis du eller dere har investert i en trusevibrator og har lyst til å ta den i bruk, eller er nysgjerrige på om det er noe for dere, så vil dagens tips være nyttige for dere.

Trusevibratorer er små vibratorer som kan legges i trusa og gi deilige orgasmer. De fleste har fjernkontroll slik at de kan styres uten å måtte trykke på selve vibratoren.

Hvis den har ledning mellom fjernkontrollen og vibratoren så kan dere bruke den hjemme, eller legge kontrollen i en lomme hvis dere skal ut. Trådløse vibratorer har noen ganger en mobilapp, andre har trådløs fjernkontroll som man for eksempel kan gi til en partner.

Hvis dere skal bruke den hjemme kan det være spennende å ha den på mens man gjør hverdagslige ting og bli overrasket av partner med fjernkontrollen, eller å bruke fjernkontrollen mens man onanerer.

Skal dere bruke den offentlig, så er det veldig lurt å sjekke hvor mye lyd den lager på forhånd.

Bråker den, så må dere finne et sted med bakgrunnsstøy. Husk å ikke sett deg på hardt underlag og skru på vibratoren. Det kan bli veldig bråkete.

Det er også viktig å tenke på at andre ikke skal bli blandet inn i leken uten samtykke. Ha gjerne et stoppord eller stoppsignal som dere kan gi på en diskré måte hvis det er behov for det.

Ikke bruk vibrator mens du kjører bil.

Vibratoren kan brukes til å pirre og erte før man skal gjøre mer et annet sted, eller senere, eller man kan la mottakeren få orgasmer.

Når du skal velge vibrator, så tenk på hvordan vulvaen din ser ut. Hvis du har en klitoris som ivrig stikker hodet fram og et relativt lite venusberg, så er sannsynligvis en nokså flat variant riktig for deg. Hvis du har et stort venusberg, kjøttfulle kjønnslepper og en litt sky klitoris, så er det lurt å lete etter en vibrator som når inn til den.

Ta gjerne på deg litt solide truser som holder vibratoren på plass. Test gjerne trusene hjemme før dere eventuelt går ut, slik at du vet at vibratoren blir liggende der den skal og i hvert fall ikke faller ut.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.7 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This