5
(4)

De av oss som syns kniver er erotiske kan ønske å inkludere dem i sex på en eller annen måte. Dagens tips handler om hvordan man kan gjøre det.

Som all annen sex så må knivlek være samtykkende, og samtykket bør være entusiastisk og gitt på forhånd. All sex innebærer også en viss risiko, for eksempel for å få seksuelt overførbare infeksjoner eller lignende. Hva som er akseptabel risiko må avgjøres av de som skal delta, og deres ønsker og grenser.

Kniver blir i mange kulturer sett på som viktige statussymboler, arbeidsredskaper og kan være rene kunstverk. Noen liker assosiasjonen til fare eller den falloslignende formen. Kniver kan også være virkemidler i rollespill, som pynt eller en annen type rekvisitt.

Måter å inkludere kniver i sex på

Hvis du har en knivfetisj som går på det rent estetiske, eller at en kniv vil komplettere antrekket ditt så kan du ha en kniv i beltet, i strømpebåndet eller lignende. Det kan føles tilfredsstillende å få vist fram kniven, å ha den på kroppen, kanskje inntil huden, og til og med få komplimenter for den. Selv om du ikke har en knivfetisj så kan man føle seg ekstra sexy og kanskje litt farlig med en kniv i en lærharness.

Vil du bruke kniven i lek, så kan man true med den hvis målet er å øke pulsen litt, eller å skremme noen. Kanskje har dere en kidnappingsfantasi som vil gi dere begge gåsehud på alle de rette måtene når du holder en kniv mot din partners hals? Hvis du vil minimere risikoen så kan du kjøpe en teaterkniv som ikke er skarp og hvor bladet forsvinner inn i skaftet hvis man presser det mot noe og bruke den.

I sensuell lek så kan du bruke knivbladet til å stryke mot huden mens du hvisker i øret til din partner, å barbere, skrape bort størknet voks, eller å kutte av en boxer som er i veien for leken. Ekstra spennende kan det bli hvis bladet er litt varmt, eller kaldt mot huden.

Dersom man vil lage arr eller fantaserer om å se litt blod så kan kniver brukes til det. Da er kunnskap om anatomi og sikkerhet svært viktig og kniven bør være svært skarp og desinfisert ordentlig. Man bør ha snakket om hva man tenker om eventuelle permanente arr på forhånd, og huske at man på ingen måte trenger å skjære dypt for å få fram noen bloddråper. For noen så kan et arr være en sexy påminnelse om opphissende lek. For andre så vil det være helt utelukket.

Dersom man liker ideen om å lage kutt, men ikke vil gjennomføre det i praksis så kan man late som om man gjør det og bruke teaterblod eller presse en kald og sløv kniv mot huden uten at mottaker kan se hva man gjør. For mange så vil bare tanken på å ha en kniv i nærheten av seg under sex være nok til at man mister lysten, men for andre så kan det å ligge i bondage, å for eksempel bli truet med kastrasjon hvis man ikke tilstår, og kjenne en kald kniv mot innsiden av låret være veldig opphissende.

Det handler bare om at man er trygg, at man vet at grenser blir ivaretatt, og at det bare er en lek.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This