5
(2)

Har du noen gang ønsket at du hadde noe sexleketøy, men ikke hatt det? Kanskje har du det likevel? Her får du noen tips om ting du har i huset som kan brukes som sexleketøy.

Det meste kan brukes som sexleketøy hvis man har livlig fantasi og er kreativ, men alt vil ikke være inspirerende for alle. Hvis denne teksten gir deg noen ideer til hva du vil bruke, eller noen andre ideer enn de som står her, så del dem gjerne med oss i kommentarfeltet eller send det til oss via kontaktskjemaet.

Bodylotionen i skapet på badet virker kanskje traust og litt kjedelig, men med litt fantasi så kan den brukes til å smøre hverandre inn og få deilig, erotisk hudkontakt.

Hårbørste, skohorn og stekespader kan brukes til å daske noen på rumpa med. Det er helt opp til dere om det skal være hardt og rått, eller lekent og forsiktig. Skohorn gir gjerne en skarp og litt sviende smerte fordi de er lange og smale, og kraften i slaget blir konsentrert på et lite område. Brede hårbørster gir en dypere følelse, mer som et dunk, og trykket blir fordelt på en større flate. Busten på hårbørsten kan brukes til å pirre kjønnshår, massere, eller å stimulere brystvorter.

Dusjhodet kan brukes til å stimulere kjønnsorganene mens man onanerer. Dette er særlig populært for de av oss som har vulva. Bare husk at vagina ikke bør fylles med vann. La strålene gi klitoris en deilig dusj.

Kanskje har du tau, silkebånd eller slips liggende. Dette kan brukes til bondage. Noen raske knuter, og din kjære er hjelpeløs og klar for å bli overøst med oppmerksomhet.

Klesklyper er noe de fleste har, og de kan brukes på store deler av kroppen i tillegg til klesvasken.

Isbiter og varmeflaske kan være deilige både sammen og hver for seg. Hva med å først bruke isbiter på følsomme steder på kroppen, og så varme dem opp igjen med en varmeflaske?

Gå gjerne på en erotisk oppdagelsesferd der du bor, og se på ting på en ny måte. Kanskje finner du et nytt leketøy, eller får deg en god latter? Uansett så er det fint å utfordre kreativiteten litt.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This