5
(5)

Den 14. februar er det valentinsdagen. Valentinsdagen er relativt ny i norsk sammenheng, men den blir stadig mer populær. Her får du noen tips til hvordan du kan feire valentines day sammen med en romantisk partner.

Amerikansk feiring

Bestill bord og spis på restaurant, pynt dere, kjøp blomster og utveksle gaver og kort. Sett av hele dagen, eller minst kvelden, til å feire kjærligheten. Dette er den feiringen vi kjenner fra amerikanske filmer, og det kan være fint å planlegge på forhånd hva man skal gjøre.

Det kan skape positiv forventning og gjøre at man er i ekstra romantisk humør når man legger hyggelige planer sammen. Det er også en fin måte å vise at man prioriterer forholdet og sin partner på. Noen lager en avtale om at det ikke er lov til å snakke om hverdagsutfordringer denne dagen, det skal være fullt fokus på relasjonen, glede og nytelse.

Norsk valentinsdag

I Norge er det ikke uvanlig å kjøpe kort og blomster til hverandre, men vi forventer ofte ikke like mye av dagen som i andre land. Dette kan være fordi valentinsdagen er relativt ny i Norge, men det er ingenting i veien for å lage sine egne tradisjoner. Kanskje passer det ikke dere å gå ut og spise, men dere vil sette av litt tid til armkrok og film, eller en tur på hytta?

Luksus

Valentinsdagen kan være en fin anledning til å unne seg noe ekstra som for eksempel et nytt sexleketøy, et spabesøk eller en helg på hotell. Mange bedrifter har rabatterte valentinesopplevelser, så det kan lønne seg å kikke litt rundt på nettet.

Tid

Ikke alle har råd eller lyst til å kjøpe gaver, men noe av det mest verdifulle vi har er tid. Valentinsdagen kan være en flott anledning til å sette av tid til hverandre og å gjøre noe hyggelig sammen.

Uansett hvordan du feirer valentinsdagen så anbefaler vi å vise at du setter pris på din partner og å være raus med komplimenter både 14. februar og ellers. Det er også veldig bra hvis man klarer å la være å sammenligne seg selv med andre.

Husk at det bildet du får gjennom sosiale medier ikke alltid er riktig, og at det viktigste uansett er hvordan dere har det.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This