5
(3)

Denne helgen er det «vårslipp» på blogg-siden vår, våre bloggere byr på en rekke tips og råd og personlige viklinger for en sexpositiv hverdag.

Sexolog Annie kommer med konkrete innspill når det gjelder mindfulness. Hun skriver: «Mindfulness kan defineres som: «Oppmerksomt nærvær.» Å være til stede er nøkkelen til indre balanse og frihet. Det er lett å skrive, men det er ikke så enkelt. Utfordringen ligger i å bare være til stede her og nå.»

Jeg må bare ta en selfie, mens vi kliner

Det å være til stede her og nå er noe også lifecoach Ann-Henriette er opptatt av. Hun forteller om sine ti punkter som må være på plass for man takker ja til sex med for eksempel en one-night-stand eller planlegger å skaffe seg en knullekompis.

Ti tips før du har sex med noen

 Sexolog Ellinor skriver om gudinnen Baubo som i utgangspunktet var uten hode, men som snakket med det hun hadde mellom beina. Hun var en skamløs obskøn, og sies å være til stede i grupper der kvinner møtes og deler erfaringer og hemmeligheter.

Damer, ikkje gløym Baubo

 Even Tyr snakker om menn og deres orgasme. Det er nemlig slik at menn kan få orgasme på mange flere måter enn det de kanskje tenker på selv. Og mens du er i gang bør du også få med deg Even Tyrs blogg om nytelse.

I dag vil jeg snakke om menn og orgasme

 Som alltid er du velkommen til å komme med tilbakemeldinger og kommentarer – og du kan også ta kontakt direkte med de forskjellige bloggerne. God fornøyelse!

 

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This