5
(1)

Seksualitet24 har fått sin egen blogg-side! Allerede i dag kan du glede deg over at flere bloggere har skrevet sitt første, andre og til og med tredje innlegg.

Vi tar sikte på å ha stor bredde blant våre bloggere, både rene fagbloggere, men også bloggere som byr på seg selv og sine meninger, og noen av tekstene kan til og med bli skikkelig pikante. I helgen dukker nemlig bloggen «En cougars bekjennesler» opp på siden.

I dag kan du lese Even Tyrs «I dag vil jeg snakke om pikk», Annies tanker rundt hva som skjer når den ene i et forhold har mer lyst enn den andre, Ellinor lurer på hvem som har skylda når en mann er hetero, Pernille har en kommentar rundt hårfint eller hårløst og Tore skriver at den «store praten» om blomstene og biene er gått ut på dato. Plussa mange flere innlegg.

Seksualitet24 er et uavhengig nettsted som har som formål å fremme sunn og positiv seksualitet, seksuell helse, kroppspositivisme og kunnskap og kompetanse rundt kjønn, seksualitet og mellommenneskelige relasjoner.

Vi inviterer også til meningsutvekslinger, kommentarer, debatt og kronikker rundt temaene. Dersom du selv har lyst til å starte en blogg med søkelys på seksualitet, kjønn og kropp – ta gjerne kontakt.

Har du noe på hjertet, en kommentar eller en kronikk som du gjerne vil dele med sexpositive lesere og fagfolk, da hører vi også gjerne fra deg.

Seksualitet24.no har nå vært på lufta i cirka ett år, i dag lanserer vi bloggsiden vår, neste uke slipper vi nett-serien «Sexterapi».

Sjekk den nye blogg-siden her: Seksualitet24.no Blogg

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This