5
(3)

Sexlyst kan oppstå spontant eller skapes dersom man har lyst til å ha lyst. En av måtene å frembringe lyst på er ved berøring og ulike sanseinntrykk. Det å ta på forskjellige teksturer kan vekke sansene og gjøre oss mer mottakelige for flere inntrykk.

 Test undertøy i ulike materialer. Kanskje liker du kjølig, myk og glatt silke, stivt lakkstoff som er glatt på utsiden og grovere på innsiden, tungt, varmt og velduftende lær, kaldt og klirrende metall, lateks som former seg perfekt etter kroppen og blir som et andre hudlag, eller romantiske og sexy blonder? Bruk litt ekstra tid på å kjenne etter hvordan materialet føles mot huden, og hvordan det er å ta på. Vekker det noe i deg?

 Underlaget man vurderer å ha sex på har betydning. Vil dere teste glatte latekslaken, ligge mykt og trekke inn duften av nyvasket bomullssengetøy, drapere dere i sateng, rulle dere på mykt gress, kjenne den kalde kjøkkenbenken mot rumpa, eller lage en puteborg med pledd og være varme og trygge? Kanskje finner dere noe nytt og spennende, eller får tydeliggjort hva det er dere foretrekker.

Hud kan også utforskes med fingre, hender, tunge og mer. Kanskje vil der teste ulike teksturer her også. Med eller uten hår, med massasjeolje, bruke kulde for å få huden til å nuppe seg, eller lage mønster med tau eller undertøy. Hvordan føles det å bli tatt på, og hvordan føles det under fingrene?

Å teste ulike teksturer kan gi inspirasjon eller bare minne oss på å være tilstede i kroppen mens vi har sex. Nyt utforskningen!

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This