5
(9)

Testiklene er en viktig og ofte undervurdert erogen sone. De er svært følsomme, og kan gi mye nytelse. Bare husk å sjekke inn med mottakeren om oppmerksomhet til testiklene er velkomment.

Teabagging er det å dyppe testiklene i munnen på samme måte som man dypper en tepose i te. Giveren kan ligge under mottakeren og bevege hodet opp og ned, eller mottakeren kan bøye seg ned. Teabagging kan fint kombineres med lett suging, slikking eller det å holde testiklene i hendene og massere dem med fingrene eller tungen.

Vibrerende leketøy kan brukes på testiklene. Det kan være en vibrator, et vibrerende egg, en penisring med vibrator, eller lignende. Ta deg gjerne god tid og finn ut hvor det føles best. Vi anbefaler å bruke glidemiddel sammen med vibrerende leketøy.

Du kan bruke tau og knytte rundt testiklene for estetisk effekt, eller for å gi en bestemt følelse. Noen liker å se testiklene sine på en ny måte når de ser dem i tau, følelsen av at det strammer, det at testiklene får oppmerksomhet mens man knyter, eller følelsen av å være i giverens hender.

Bruk hendene og fingrene. Hold rundt testiklene, masser dem lett, hold dem og lek med dem nesten som terninger, dra lett i dem, stryk eller kil dem, og finn ut hva som føles bra.

Sikkerhetstips: Ikke vri testiklene rundt. De kan bli vridd fra innsiden, noe som er smertefullt og fordrer et besøk hos lege hvis det skjer. La den venstre testikkelen være til venstre, og den høyre til høyre.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 9

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This