4.5
(2)

Du har sikkert hørt uttrykket «å tenke utenfor boksen», noe som betyr å tenke utradisjonelt og nytt. Det samme uttrykket kan brukes om senga, sengerammen setter ofte begrensninger for et mer innholdsrikt sexliv.

Du trenger jo ikke akkurat kaste deg ut i det totalt ukjente, men for overraskende mange er sex noe man bare har på soveværelset.

Det er å lov å bevege seg inn på badet, du finner sikkert på et og annet dere kan finne på i dusjen. Badekaret kan være spennende det også, men glem romantiske scener fra filmer, mange vil nok oppleve at badekaret er i trangeste laget for avslappet og pirrende sexlek.

Stuebordet eller sofaen kan ofte invitere til nye stillinger, og hva med å bevege seg ut av huset? Kanskje bilen fremkaller – forhåpentligvis gode – minner fra yngre dager, eller kanskje dere kan ha sex et sted der ingen kan se dere, men dere vet at det folk like ved?

Sex ute i naturen er noe mange nordmenn drømmer om. Gjør noe ut av fantasien, men husk å ta med liggeunderlag for komfort.

Seng utenfor sengen krever bittelitt mer planlegging, ungene må kanskje være bortplassert hos svigers, skal det skje på offentlig sted bør klærne være lette å manøvrere av og på, og er målet et svaberg, strand eller skogholt så er greit å ta med et pledd.

Noen ganger kan fantasien om å gjøre det utenfor senga være nok, andre ganger bør dere sette handling bak fantasiene.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4.5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This