5
(5)

Har du seksuell folkeskikk så har du også større sjanse for å ha et godt sexliv!

Elsa Almås, professor i sexologi ved universitet i Agder, innførte for en stund tilbake begrepet «seksuell folkeskikk». Ifølge professoren handler det om måten vi forholder oss til hverandre når det kommer til seksuelle handlinger.

Litt som trafikkreglene

Seksuell folkeskikk er litt som trafikkreglene. Hele veitrafikkloven er omfattende saker, men du trenger ikke kunne absolutt alt for å komme deg fra A til Å.

Når det gjelder sex og seksualitet så trenger du ikke spille på hele registret for å komme fra aaah til åååh, samtidig som det å pugge reglene ikke nødvendigvis gjør deg til en god elsker eller sjåfør.

Målet er selvsagt at vi skal oppføre oss med respekt, ærlighet og gjensidig tillit, slik vi forventer av hverandre til vanlig i hverdagen.

Har du seksuell folkeskikk?

I samråd med Almås har Seksualitet24.no utarbeidet en test som forteller deg om du har seksuell folkeskikk. Her kan du velge mellom en kjappis eller full pakke. Ta testen alene eller sammen med en partner, venner eller kollegaer.

 

Ikke klar for full eksamen sånn med en gang, men litt forspill og det mest elementære, en slags kjappis?

TEST: Har du seksuell folkeskikk? KJAPPIS!

 

Klar for en utfordring og kanskje lære noe underveis? Kjør på, ta full pakke, 3 x 15 spørsmål og du er uteksaminert – når det gjelder teorien, vel og merke.

TEST: Har du seksuell folkeskikk? FULL PAKKE!

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This