3
(1)

Ikke vær redd for å utforske din seksualitet. Uansett hvilken «fil» du kjører i, så er det lov å legge seg over i en annen – om ikke annet for å se verden fra en litt annen vinkel.

Kinsey-skalaen er en tallmessig fremstilling av en persons seksuelle historie eller seksuelle orientering. Skalaen tar utgangspunkt i personens tidligere partnere og deres kjønn og den stammer fra den første av de to såkalte Kinsey-rapportene: «Sexual Behavior in the Human Male», ugitt i 1948 av Alfred Kinsey. (Kilde: Wikipedia)

Skalaen er delt inn fra 0 til 6, der 0 betyr 100 prosent hetero, 6 er 100 prosent homo, og alt mellom er kombinasjoner av de to seksuelle preferansene. Er du «3» er du med andre ord bifil.

Er du en «0» eller en «6» så vil kanskje det å prøve henholdsvis det samme eller motsatte kjønn kanskje føles grenseoverskridende, men da er du jo desto mer en eventyrer om du utforsker ukjent territorier.

De fleste vil nok være enig i at man slett ikke trenger å være homo for å ha sex med en annen mann, for noen – og faktisk en del damer – er det bare et bevis på at du er trygg på deg selv og din egen seksualitet. Hvem vet – kanskje dama fantaserer om å dele deg med en annen mann – det blir jo dobbel dose for hennes del.

Det er du selv som hele tiden avgjør hvor langt du vil gå, og om noen skulle være i tvil; også når det gjelder sex mellom menn gjelder reglene for samtykke.

Og hvem sier at du trenger å ha sex? Litt uskyldig flørting skader jo ikke, det kan jo bli en pirrende opptur for begge parter.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

3 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This