0
(0)

Et smart tips når det gjelder å fortelle andre at du ønsker sikrere sex, er å legge fram kondomet eller ha en pakke kondomer liggende ved siden av sengen når du skal ha sex.

Sexolog og terapeut Anders Røyneberg kommer med dette tipset i RFSU sin siste kampanjevideo.

Ved å gjøre kondomet synlig på en slik måte gjør at du egentlig ikke bør skrive det med store bokstaver eller komme med en lengre uttalelser for å få fram poenget ditt.

Gjør det som en selvfølge, og vis at du ønsker å ta vare på deg selv og egen helse, uttaler sexologen.

Han understreker også at dersom noen prøver å latterliggjøre deg på grunn av dette, så sier det mer om den andre enn om deg som faktisk tar ansvar.

Dette er selvsagt noe både kvinner og menn kan gjøre. Ha kondomet klart, sikrere sex er noe alle smarte personer gjør, ikke sant?

Og dersom dere begge to har kondomet klart, så vet dere jo begge at dere er noen smartinger og dere tar vare på dere selv og andre.

Er den andre ikke smart nok til å skjønne hintet, så er det lov til å både fortelle hun eller han at det er dette som gjelder. «Ingen kondom, ingen sex,» er en helt legitim ting å si, men husk at sex også er mye mer enn bare samleie, så det er jo ikke sikkert dere trenger å gjøre noe der kondomet strengt tatt er nødvendig første gangen…

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

0 / 5. 0

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This