2.7
(3)

En av de sikreste måtene å oppnå orgasme på er å sørge for den selv. Og med det mener vi selvsagt ikke at du nødvendigvis trenger å være alene om moroa.

Dersom du helt og holdent overlater til din partner å sørge for at du får orgasme, så kan du egentlig bare ha det så godt.

Om det ikke er en del av et rollespill eller din sexpartners uttrykkelige ønske at du skal forholde deg i ro, så får du vær så god å gjøre din del av hjemmeleksen.

Først gjelder det jo å bli kjent med deg selv, hva du liker og ikke liker, hvor dine mest erogene soner befinner seg og hva sjekke av på listen hva det er som får deg til å føle nytelse.

Noen ganger kjenner vi hverandre så godt at det nesten føles som vi kan lese hverandres tanker. Ut over det er det ingen mennesker som er tankelesere. Om du ikke formidler til din sexpartner hva du synes er godt og ikke, så kan du strengt tatt ikke forvente at hen skal yte full service.

Det finnes mange måter å formidle dette på, enten med diskré hint underveis, ved å prate om det på forhånd eller å vise veldig tydelig underveis at du nyter.

Ta gjerne i bruk fantasien en dag det går litt trådt. Partneren har veldig lyst, mes du stiller opp for laget, men er kanskje ikke så inspirert. Husk bare at dersom du fantaserer om en annen person er det helt klart en risikosport å rope ut navnet på vedkommende når du får orgasme.

Det å bruke hodet vel så mye som kroppen, kan være en god idé. Spesielt om du selv er i en situasjon der du ikke kan være så aktiv. Snakk sammen under sexakten, fortell hverandre hvor godt det er – da er det også lettere å lure inn små verbale justeringer dersom noe ikke føles helt riktig.

Om din partner kommer i mål mye tidligere enn deg, ikke vær flau over å forvente at hun eller han også må hjelpe deg det siste stykket.

Kanskje må du kose med deg selv for å få til akkurat den rette vinkelen eller følelsen, men partneren kan jo gjerne hjelpe til med både lidenskapelige kyss, deilig prat eller ekstra fokus på de erogene sonene som gjør deg ekstra kåt.

Når så det er sagt, orgasme trenger nødvendigvis ikke være målet hver eneste gang. Og har du lyst kan du jo, bokstavelig talt, ta saken i egne hender.

Mottoet er kanskje at ingenting kommer av seg selv.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

2.7 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This