5
(3)

For de av oss som liker strømper, så finnes det knapt noe mer bedre enn å se et par lekre bein omsluttet av tynne, sexy strømper.

Er du nysgjerrig på å teste strømper så finnes det mange ulike typer å velge imellom. Tynne, lette nylon- eller silkestrømper som blir helt gjennomsiktige på, og føles glatte og litt kjølige mot huden når man tar dem på. Strømper med søm bak som understreker beinas kurver, og gir assosiasjoner til trange blyantskjørt og vrikkende bakender.

Strømper i spennende farger og mønstre kan være prikken over i’en til et flott antrekk, og gjøre at man føler seg ekstra synlig på en positiv måte. Stayups holder seg oppe av seg selv og understreker lårene på en sensuell måte.

Vil du gi bort strømper i gave? Husk å spørre om størrelsen, eller forsikre deg om at de kan byttes. Det beste er om du har vært oppmerksom og skaffer et par som mottakeren både liker og som passer. Da er det mye større sjanse for at du får se dem på. Ellers havner de fort i skapet og blir der.

Til strømper så finnes det også mye flott tilbehør. Kanskje får du lyst til å kjøpe strømper som må holdes oppe av en lekker strømpeholder, eller blir inspirert til å kjøpe et korsett med spenner for å feste strømper i? Strømper er veldig fine alene, men kan også kombineres med annet lekkert undertøy, eller passende sko.

For noen er strømper et symbol for det ultimate feminine, og for andre er det en essensiell ingrediens i en striptease for en entusiastisk partner. Uansett hva du ser i dem, så håper vi at du nyter det.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This