5
(6)

Stort sett alle har brystvorter, og mange av oss som liker å få dem stimulert. Dagens tips handler om hva man kan gjøre for å gi brystvortene den oppmerksomheten de fortjener.

Suging og slikking er veldig populært. Munnen er våt, og tunge og lepper kan brukes til å suge, slikke og fukte brystvortene. Man kan også ha noe i munnen, som mint, iskrem eller lignende for å gjøre opplevelsen enda mer pirrende.

Du kan føre silkestoff, fjær, hamp eller andre materialer over brystvortene. De forskjellige stoffene gir ulike typer stimuli.

Vibratorer kan brukes på brystvortene også. Velg en vibrator hvor du kan variere intensiteten på vibrasjonene, og bruk gjerne glidemiddel for å minske friksjonen, eller for variasjonens skyld. Det finnes også egne vibratorer for å bruke på brystvortene som imiterer slikking eller suging.

Brystvortesugekopper er små sexleketøy som ser ut som en sugekopp med en liten ballong på. Du kan klemme på ballongen og sette dem på brystvorten slik at det lages et vakuum som suger på brystvorten. Dette gir økt blodtilførsel til området og mer følsomhet for stimuli. Noen av dem har en elektrisk pumpe i stedet for ballong, eller en vibrator i tillegg.

Klyper finnes i mange varianter. En som ikke er nevnt i det tidligere tipset om klyper er japanske brystklemmer. De er vanligvis ikke stramme når de settes på, men har ofte en lenke eller lodd under som kan stramme dem. Loddene kan være spesielt interessante når kroppen er i bevegelse.

Lek med temperatur som å bruke is eller varm voks kan være spennende. Å helle iskaldt vann på brystvortene, å føre en isbit over dem for så å varme opp med hånden eller å dryppe varm voks på dem kan gi mye nytelse og et adrenalinrush.

Kanskje har du enda flere ideer? Her er det bare fantasien som setter grenser. Send gjerne inn dine tips til redaksjonen.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 6

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This