5
(5)

Magnus Stavang skrev om det romantiske bedrageriet i en ytring som ble publisert hos NRK. Her beskriver han hvordan det ikke er uvanlig at menn gir kvinner inntrykk av at de er mer interesserte i et forhold enn de egentlig er for å få tilgang til sex, mens kvinner kan ha reserver som de har sporadisk kontakt med for å beholde dem som potensielle kjærester mens de utforsker andre muligheter.

Dette gjør at noen mennesker som egentlig ønsker seg et forpliktende forhold enten opplever å bli lurt til å ha sex med noen som viser seg å egentlig ikke være så interessert, eller å bli holdt på reservebenken mens deres utkårede dater noen andre. Dagens tips er å stille noen krav til potensielle partnere.

Stavang skriver at det kan være klokt å kreve en investering før man har sex. Hvis vedkommende ikke er interessert i noe mer, så er sjansen mindre for at de vil investere tid, krefte eller følelser i dere. Har dere allerede hatt sex, så kan du foreslå å legge ut et bilde på Instagram, å møte vennene hens, eller lignende. Slik kan du finne ut om hen er interessert i å bli bedre kjent, og vise verden at dere satser på hverandre.

I dagens samfunn med sjekkeapper på telefonen og en vrimmel av profiler som sveipes til høyre og venstre så er det lett å glemme hva det egentlig var man lette etter, og bli grepet av alle mulighetene som finnes der ute. Er du på utkikk etter langvarig kjærlighet, så anbefaler vi å vise andre at du er villig til å prioritere et forhold, og å konsentrere deg om de som viser at de vil det samme.

Selv om det noen ganger fremstilles som desperat eller pinlig å si at man ønsker seg en kjæreste, så er det både modig og viktig å si det. De som syns det er kleint er sannsynligvis ikke ute etter det samme som deg eller modne nok til det uansett. Man må ikke forplikte seg eller gi store løfter tidlig, men det er viktig å vite at man jobber med det samme målet: Å prioritere hverandre og bli bedre kjent slik at man kan finne ut om dere skal bli kjærester.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 5

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This