2.5
(2)

Denne uken er temaet på Dagens tips det å ha sex i det fri. Her er noen steder der dere kan ha sex ute. 

Sex på stranden

Har du bestilt en sex on the beach og håpet at det skulle bli noe mer enn en drink en dag? Hvis du finner en øde strand, eller en der det er tillatt å ha sex så kan det være flott å ha sex på stranden. Litt oralsex mens sola varmer huden, eller å kline og beføle hverandre i bølgene kan være veldig forfriskende. Bare husk at sand i visse kroppsåpninger ikke er særlig bra eller behagelig, så legg gjerne et håndkle mellom dere og sanden, eller hopp i vannet og skyll av dere sanden etterpå. Det er også mulig å ha sex under vann hvis temperaturen tillater det. Bruk gjerne glidemiddel under vann fordi kroppens egen fukt blir slitt bort.

Hvis du eller dere skal til en nudiststrand, så er det viktig å sjekke hva slags regler de har. Nudisme handler ikke om sex, men det er noen nudiststrender som tillater at man har sex, gjerne på egne, avgrensede områder.

Sex i skogen

Når man er i skogen, er det lett å la seg friste til å bade i et lite skogsvann eller å legge seg i en lysning og slappe av. Skogen gir også mange muligheter for sex. Enten på mykt gress eller mose i skogbunnen, eller man kan legge seg over en veltet trestamme og bli tatt bakfra. For de av oss som driver med bondage kan det være opphissende å binde fast en partner til et tre og delvis kle av dem slik at de blir eksponert.

Sex på hytta

Hvis dere har hytte eller drar på telttur så kan dere både ha sex i hytta eller teltet, eller utenfor. Det å være på et nytt sted kan vekke lysten eller gjøre den sterkere. Noen kvier seg for å ha sex på tur fordi man ofte ikke har mulighet til å dusje eller vaske seg, men jeg syns ikke at dere skal bekymre dere så mye for det. Kropp skal lukte kropp, og i den situasjonen så stiller alle mer eller mindre likt. Hvis dere ønsker det eller føler at det er nødvendig, så kan dere vaske hverandre som en del av sexen. Det kan være nært og fint å bruke vaskeklut og kanskje tunge for å gjøre kjæresten klar.

Parker eller hager

Noen parker er kjente for å være treffsteder for uforpliktende sex på nattestid. Hvis du vet om et slikt sted så kan du dra dit og se om du finner noen som tenner deg. Bare husk å ta med kondomer og glidemiddel og vær forberedt på at det kanskje ikke blir en match på første forsøk.

Hvis dere er i en stor park hvor dere finner et privat sted, eller en usjenert hage, så kan dere ha sex der. Bare vær påpasselig med ikke å bli sett eller være til sjenanse for andre. Kanskje har dere ikke innviet de nye hagemøblene enda og vil teste om fjærene i den nye solsengen tåler to personer, eller dere starter en vannkrig med hageslangen og får en unnskyldning til å kle av dere?

Har du flere ideer eller tips? Send oss gjerne en melding med dine erfaringer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

2.5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This