5
(3)

Dagens tips handler om hvor man kan lete for å finne en partner. Hva som er det beste stedet kommer litt an på hva du leter etter. Vil du ha en partner for natta, eller for et lengre forhold?

De av oss som søker noe kortvarig eller uforpliktende kan fokusere på utesteder, fester, danseklubber, stranden, brylluper, treningsstudio, konserter, studentfester, nabolaget der man bor, og fester for å bli kjent med folk i yrkesmessig sammenheng.

Der møter man ofte mennesker i en relativt uformell sammenheng, og det kan være enkelt å lodde stemningen for en flørt. På disse stedene er det ofte fokus på seksualitet, fysisk aktivitet, attraktivitet, og spontanitet. Dette er en god start for de av oss som vil finne noen vi matcher med på kort sikt.

De av oss som søker noe mer langvarig kan oppsøke studiesteder eller undervisning, organisasjoner, religiøse miljøer, arbeidsplassen, treningsstudioer, nabolaget, konferanser, parker og biblioteker eller bokhandler.

Disse stedene har til felles at noen av dem kan si noe om våre verdier eller mål. Like barn leker gjerne best, også i romantiske forhold og det å studere sammen, møtes i felles tro eller å være medlemmer i samme organisasjon kan tyde på at man har noen av de samme målene.

Legg merke til at treningsstudioer og nabolaget nevnes begge steder. Dette er steder hvor intensjonen til de som møtes vil ha mer å si for hvordan man oppfører seg og hva man finner. Uansett hvor du leter så anbefaler vi å være ærlig om hva du søker.

Kilde: Psychologytoday

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This