4
(4)

Dagens tips handler om vokslek. Levende lys kan være veldig romantisk og skape god stemning, og de kan også brukes når man har sex.

Vokslek går ut på å dryppe flytende voks på huden. De av oss som inkluderer flytende voks når vi har sex liker ofte følelsen av varmen på kroppen, litt smerte og spenningen og det dramatiske i å bruke ild. Det kan også være veldig vakkert med dråper av stearin på naken hud.

Når man drypper flytende voks på noen så er det viktig å bruke riktig type lys.

Det frarådes å bruke stearinlys eller lys lagd av bievoks fordi voksen blir så varm. I følge Wikiwand så har de en smeltetemperatur på ca. 65-80 C.

Lys lagd av parafin eller soya smelter på 45-65 C og egner seg mye bedre. Vær klar over at at farge eller andre tilsetningsmidler i lyset kan endre egenskapene til voksen.

Er du i tvil om hvordan temperaturen eller konsistensen er, så er det lurt å teste på seg selv før man drypper det på noen andre.

Du kan regulere temperaturen litt med å holde lyset lengre unna kroppen når du drypper. Da vil voksen kjøler seg litt før den treffer huden og spre seg over et større område. Når den gjør det så vil det ikke føles like varmt og den størkner fortere.

Bare vær obs på at treffsikkerheten blir dårligere på større avstand. Vi anbefaler å spre dråpene utover. Hvis du konsentrerer dråpene på samme sted så vil det ta lenger tid før voksen kjøler seg ned og temperaturen kan bli ubehagelig høy.

Hvis man bruker for varm voks, for kort avstand eller tar for mye på samme sted så kan huden bli brannskadet. Ha alltid et brannslukningsapparat, et fuktig håndkle og tilgang på vann i nærheten når du driver med vokslek. Fuktige håndklær kan slukke en liten brann eller kjøle ned overopphetet hud.

Oppsøk legehjelp hvis huden blir brent. Håret på hodet til den som drypper kan være utsatt når man bøyer seg over noen med et lys, og man bør unngå å ha på seg lettantennelige klær. Tenk på at det kan bli søl og legg gjerne et gammelt laken eller lignende under mens man holder på med voks.

For å fjerne hard voks som har blitt kald så kan du bruke en pisk og piske det vekk, plukke det av med fingrene, la det løsne mens man har sex, eller å bruke en sløv kniv.

Hår på kroppen kan gjøre det vanskeligere å få av voksen etterpå. Dette kan løses ved å fjerne håret på området i god tid før man starter (ikke bruk varm voks på hud som nylig er utsatt for hårfjerningsmiddel) eller ved å bruke en plastkniv eller lignende for å skrape av voksen. Det kan fremdeles være litt ubehaglig å fjerne voksen hvis man bruker kniv, men mindre enn å dra den av med fingrene.

Å eksperimentere med voks kan fint kombineres med en massasje før eller etter, spanking, å kjøle ned huden med isbiter og mye annet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

4 / 5. 4

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This