5
(3)

Sploshing er det å leke med mat i sammenheng med seksualitet. Dagens tips er å tenke over om sploshing kan være noe for deg.

Sploshing går ut på å søle, kline og grise med mat. Det en fetisj hvor man tenner på synet eller følelsen av mat mot hud, eller å klemme eller spre matvarer utover.

Hvis du syns tanken på å leke med mat på denne måten er pirrende, så kan du lete opp porno eller noveller med dette temaet, eller forsøke å fantasere om det. Får du lyst til å teste det i praksis så kan du gjøre det både alene eller sammen med partner(e).

Noen måter å utforske sploshing på kan være å mate en partner med kake, og så søle mer og mer. Til slutt så kan man kline kake i ansiktet eller på kroppen til hverandre. Noen liker å sette seg på en kake. Inntrykket av krem eller lignende som trenger inn i alle kriker og kroker, eller synet av kaken som tyter frem kan gi en følelse av å gjøre noe litt forbudt, eller gi lyst til å slikke av kaken etterpå Noen liker å kaste mat på hverandre eller å søle på større områder. Tenningen kan ligge i å være litt uskikkelig og hedonistisk, eller å nyte synet, følelsen eller smaken av maten.

Sploshing er en fin måte å kombinere lekenhet, smak, lukt, følelse mot huden og estetikk på. Den internasjonale fetisjdagen er i dag, 21. januar. Bedre anledning til å teste en ny mulig fetisj finner du sannsynligvis ikke!

Praktisk så kan det være en ide å legge ned en presenning eller et latekslaken hvis du ikke ønsker søl. Hvis sølet er en del av sjarmen, så sett av nok tid til å putte ting i vaskemaskinen og ta en dusj etterpå. Kanskje vil dere vaske hverandre?

Har du et godt forslag til hva sploshing burde hete på norsk? Skriv det gjerne i kommentarfeltet.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This