5
(2)

President Biden har utnevnt Avril Haines som sjef for USAs beryktede sikkerhetsbyrå CIA.

Hun er med det tidenes første kvinnelige leder for CIA. Hun er fly-entusiast, er utdannet advokat og har brunt belte i judo. Og hun elsker erotikk.

Allerede da hun var nestkommanderende var det kjent at den tidligere bokhandel-eieren – ingen skal si at USAs nye sjefspion har en allsidig bakgrunn – arrangerte egne erotikk-kvelder i butikken. Da brukte hun selv å lese høyt fra forfattere som for eksempel Anne Rice.

«Erotikk har blitt mer utbredt,» forklarte Haines til avisen Baltimore Sun på 90-tallet, «fordi folk prøver å ha sex uten å ha sex. Andre prøver å finne nye fantasier for å sprite opp forholdene sine. Det erotiske byr på spontanitet og spenning. Og det påvirker alle.» Uttalte altså kvinnen som i dag er øverste sjef for en av de mektigste sikkerhetsbyråene i verden.

Avril Haines er kjent for å kaste seg hundre prosent ut i det hun setter seg fore, og livet hennes har også vært en serie med skifte av retninger og karrierer.

Den tidligere omtalte bokhandelen var i utgangspunktet et bordell, ble lagt ut til salg etter en razzia, da Haines og mannen bestemte seg for å kjøpe forretningen, skriver avisen The Guardian. Haines mann var opprinnelig hennes flyinstruktør, som hun giftet seg med. Hun har restaurert et gammelt krigsfly, som hun i neste omgang med nød og neppe måtte nødlande med, på grunn av ising på vingene. Allerede her høres Haines’ liv ut som en film.

Hun har gått gradene innenfor sikkerhetsmyndighetene og hun har vært rådgiver helt til topps i det politiske systemet. Livet hennes virker i det store og hele som en sammenhengende action-roman – og ikke bare det – den inneholder til og med en god porsjon erotikk.

Haines var den første av Bidens regjeringsmedlemmer som ble godkjent av Sentatet, med et overveldende flertall på 84 mot 10 stemmer.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 2

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This