5
(3)

Spanking (på norsk: å gi ris på rumpa) går ut på at man slår noen på rumpa, enten med hånden eller et redskap. Dagens tips er å prøve spanking.

Spanking er svært populært. For mange gir det en følelse av noe litt forbudt, og det kan lett kombineres med dominans/underkastelse eller bondage.

De fleste slår med flat hånd når de gir ris, men det finnes også slagredskaper å få kjøpt. Eksempler på dette er paddles (flate redskap med håndtak som ser ut som en pingpongracket), teppebankere, skohorn, eller hårbørster.

Paddles kan være lagd av plast, lær, gummi eller tre og ha ulik dekor. Noen har hull som lager avtrykk når de blir brukt, andre har en myk og en hard side slik at de kan gi flere typer opplevelser.

Spanking må ikke gjøre vondt, men for mange setter smerten en ekstra spiss på opplevelsen.

Spanking kan også gjøres sensuelt og spennende uten å inkludere smerte. Rumpa er følsom og erotisk i seg selv, og den er dessuten i umiddelbar nærhet til kjønnsorganene.

For mange så stimuleres både rumpa og området rundt når man får ris på en svært positiv måte. Kontrasten mellom å bli spanket og kilt eller spanket og strøket med en paddle med myk pels kan være spennende å utforske.

Stillingen er viktig når man skal gi ris. Mottageren kan for eksempel legge seg over fanget på giver, stå mot veggen med rumpa ut, ligge over et armlene eller ligge flatt på sengen.

Velg en stilling som er behagelig (med mindre noe annet er meningen) og hvor giver har bevegelsesfrihet til å kunne gi ris.

I noen stilinger kan man stimulere klitoris eller penis samtidig som man spanker. Noen syns det er litt pinlig å skulle ligge med rumpa bar, men giveren setter som regel stor pris på synet.

Husk å avtale grenser på forhånd og å gi after-care etterpå. Rumpa tåler en trøkk og er et trygt sted å gi ris på. En kan også gi baksiden av lårene oppmerksomhet, men unngå å slå nederst på ryggen for ikke å skade nyrene.

For de som rollespiller gammeldags oppdragelse, så kan en få mottaker til å gå ut og hente kvister og lage et ris selv for å “straffes” med etterpå.

 

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This