5
(3)

Masker kan være et spennende virkemiddel. De kan få oss til å bli modigere og mer frigjorte, eller mer flørtende og mystiske. For noen er de en fetisj i seg selv. Dagens tips handler om å teste masker som sexleketøy.

For de av oss som liker å dominere så kan masker gjøre at vi ser mer skumle eller mektige ut.  De kan også hjelpe til med å komme inn i rollen enten ved at leken starter når masken kommer på, eller at man vipper den underdanige litt av pinnen ved ikke å la dem lese ansiktsuttrykket sitt. Noen liker også å legge ned stemmen en oktav eller å endre kroppsspråket sitt.

En fordel med masker er at ansiktsuttrykket blir litt skjult. Hvis du er usikker på hva du skal gjøre, så kan du ved å skjule ansiktet ditt med en maske se mystisk og sexy ut i stedet for forvirret. I tillegg så lever mange seg bedre inn i roller når de får på seg et kostyme. For noen så kan det være en lettelse å slippe å være så lett identifiserbar, for eksempel på en swingersklubb eller hvis man vil være relativt anonym når man leker i en BDSM-klubb.

Masker kan komplettere antrekket. For eksempel så vil en sexy, feminin maske passe godt til den lille sorte, og en enkel lærmaske kan passe både til et Zorro-rollespill eller til dress og slips. Har du en fetisj på et bestemt materiale så finnes det masker i alle varianter som kan være prikken over i’en til fetisjantrekket.

De av oss som driver med petplay kan bruke masker som forteller andre hva slags dyr vi vil ta egenskaper fra, og partner(e) kan få et hint om når vi er i rollen eller bli påminnet om hvordan vi ønsker å bli behandlet da. Kanskje som en katt, hund eller noe helt annet.

Masker kan være fine virkemidler til objektivisering.

Har man for eksempel to lekne partnere i en trekant så kan de få hver sin maske for å understreke at de er dine leketøy som du kan bruke slik du vil. De kan være dine bunnies, eller bare mer anonyme. For noen kan det gjøre at man føler seg mer sexy, slipper taket i blygheten og kan konsentrere seg om det som skjer i øyeblikket.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 3

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This