5
(1)

I Dagens tips i går nevnte vi at hjernen er et kraftfullt sexleketøy og redskap for seksuell nytelse og spenning. I dag tar vi det et hakk videre og utfordrer deg til å utforske din egen fantasi – på avstand.

I tider der det ikke er så lett å møtes fysisk kan fantasien virkelig være en livredder. Én ting er å bruke fantasien når du onanerer, det kan være både spennende og befriende, men du kan skru opp temperaturen enda noen grader ved å fantasere sammen.

Telefonsex er en mulighet, enten med noen som virkelig kjenner deg eller med en spennende, ukjent fremmed. Når man bare bruker stemmen og dropper bilder så kan jo den andre være «hvem som helst». Da er det bare å dikte i vei med tanke på alder, utseende, yrke, ja til og med kjønn.

Skap bilder i hodet og følelser i kroppene til hverandre. Mens dere snakker sammen onanerer dere, koser og kjæler med egne kropper, lukk øynene og kanskje husker sist gang dere hadde deilig sex. Om dere ikke kjenner hverandre fra før, men kanskje tenker at det skal skje i fremtiden, så er det jo greit å ikke pynte på alt for mye på virkeligheten.

Om dere vil gå enda lenger går det an å slå på web-kameraet. Her det selvsagt snakk om tillit og gjensidig respekt. På sammen måte som med når du sender bilder, så kan det være greit å holde ansikt og tatoveringer utenfor kameravinkelen. Det er også greit å tenke gjennom hva som henger av bilder på veggen bak deg av bestemor eller husets konfirmant.

Om du vil holde ansikt og stemme for deg selv, så kan en kåt nettprat der du virkelig slipper deg løs være en annen mulighet. Husk bare på bruken av e-postadresser og navn som gjenkjennelige elementer, det kan være greit å ha sitt eget pseudonym som bare finnes på nettet.

Via nettprat kan du virkelig skape din egen personlighet som er svært ulike deg selv, enten du vil være litt «strengere» enn vanlig, litt mer «løsaktig» eller leke litt med kjønnsrollene. Husk bare at det også gjelder den du chatter med, det kan godt hende du prater med en fantasi, men for alt det vi vet så kan det jo være en skikkelig deilig og pirrende fantasi.

Husk at regelen om seksuell lavalder og samtykke også gjelder nettprat og at det bør finne sted på nettsteder for voksne.

Hva synes du?

Klikk for å gi karakter.

5 / 5. 1

Din tilbakemelding er viktig for oss, gi karakter.

Share This